Edega

Edega UAB
Адрес: Šaudyklos g. 6, Rukla
Jonavos raj.,
Rukla
Lithuania - LT-55025
(Juridiskā adrese)
Телефон: +370 34973144
Факс: +370 34978030
Категория: Магазины / Торговля  •  Продукты питания

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
4
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Edega - Жалобы и отзывы

Edega - Iepakojuma satura neatbilstība

Iepakojuma satura neatbilstība Iegādājos Maxima veikalā attēlā redzamo siļķu fileju iepakojumā. Atverot iepakojumu, sīpoju tajā bija vairāk par siļķi. Tā bija sakrāmēta gar trauka malu un pa vidu sīpoli. Iegādājoties šo iepakojumu, vidusdaļu nebija iespējams apskatīt, jo no augšpuses un apakšpuses bija uzlīmētas etiķetes. Biju nepatīkami pārsteigta.

Edega - Krāpšana

Krāpšana Labdien.Nopirku šodien 500 gr siļķu fileju,kur rakstīts lietuviski Originalioji silkiu file.Nosvēru siļķi 150 gr. eļļa 200 gr un sīpoli arī 150 gr.Kāpēc eļļu un sīpolus jāpārdod kā siļķi?Neieteicu nevienam šo ražotāju.Lai iemācās strādt nevis šmaukties.

Edega - Ja velies uzēst sīpolus, nopērc lietuviešu siļķi.

Ja velies uzēst sīpolus, nopērc lietuviešu siļķi. Kādu vakaru sagribējās uzēst siļķi. Iegāju tuvējā Maximā un ieraudzīju vilinošu trauciņu ar paprāviem siļķu gabaliem gar malām, vidu nebija iespējams apskatīt, jo gan augšā, gan apakšā uzlīmētas etiķetes. Liels bija pārsteigums mājās atverot trauku un konstatējot, ka siļķe glīti izvietota gar trauka malu un pārējo trauka saturu veido marinēti sīpoli. Starp citu sīpoliem nebija ne vainas, bet pa 2,60 EUR tomēr gribējās vairāk to produktu, kas tiek reklamēts uz iepakojuma, proti siļķe...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы