D

Dimeks autogāzes serviss

Dimeks SIA
Адрес: Lāčplēša iela 107
Rīga
Latvia - LV-1003
(faktiskā adrese)
Телефон: +371 20034585
+371 29265536
Информация: Gāzes iekārtas, gāzes baloni, cenas. Kā šādu auto lietot un no kā jāuzmanās? kurām uzstādīta gāzes iekārta? Uzņēmums kas nodarbojas ar gāzes iekārtu uzstādīšanu.
Категория: Авто / Транспорт  •  Автосервисы

Рейтинг Надежности

13%
Жалобы
2
Разрешенные
0
C ответами
1
Посмотреть статистику

Dimeks autogāzes serviss - Жалобы и отзывы

Dimeks - Krāpnieki

Sveicināti,23. 04. 2015 es devos uz servisu kurš atrodas lāčplēša iela 107, rīga. Iepriekš mans vīrs sazvanījās un informēja ka piebrauks mašīna, kurai vajadzēs tikai noregulēt gāzi. Es atbraucu uz servisu 18: 30 no servisa izgāja āra laipns vīrietis kurš pārjautāja man atkārtoti kas īsti ir jādara. Es ļoti pieklājīgi atbildēju ka gāzi jānoregulē. Pārjautāju vai ir iespējams nerēķināties ar bankas karti, izrādās ka nevar, es devos uz bankomātu lai izņemtu naudu... Atnākot atpakaļ uz servisu, e...

Dimeks - Autogāzes regulešana

Labdien Silti iesaku šajā autogāzes servisā neiegriezties, ja protams Jums ir svarīga garantija darbam, ko veic meistars Dima. Protams visas pretenzijas pēc regulēšanas būs tikai pret jūsu gāzes iekārtu! Un attiecīgi Jums pašu.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы