Apavi 24

SIA APAVI24.LV
Адрес: Pērnavas iela 6/8, Rīga,
Rīga
Latvia - LV-1012
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 6 666 3409
+371 2 888 4444
Информация: Juridiskā adrese

Stirnu iela 35 - 4,
Rīga, LV-1084
Время работы: 11:00 - 19:00
11:00 - 19:00
11:00 - 19:00
11:00 - 19:00
11:00 - 19:00
12:00 - 16:00
закрыто
Категория: Магазины / Торговля  •  Обувь
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
5
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Apavi 24 - Жалобы и отзывы

Apavi 24 - Внешний вид товара

Внешний вид товара Заказала себе осенние светлые замшевые ботинки. Они пришли все испачканные клеем и с какими то оранжевыми пятнами. Отчистить это все никак не удалось. Не советую заказывать там ничего. На фото видны все пятна, в основном на бантиках и на носках ботинок.

Apavi 24 - apkalpošana,komunikācija,mānīšana

apkalpošana,komunikācija,mānīšana interneta veikalā noskatīju apavus, aizbraucu uz veikalu , uzlaikoju dažādus apavus, paliku pie viena pāra , bet man viņi bija pastingri , jautāju pārdevējai vai šie apavi vēl padosies un pastiepsies uz ko man atbilde bija JĀ, uzticējos pārdevējas teiktajam un profesionalitātei un nopirku, bet rezultātu nesagaidīju! griezos ar lūgumu man samainīt apavus, lai man ir ērtāk(pat teicu, ka naudu nevajag)tikai samainiet, bet rezultāta atkal nav.

Apavi24.lv - Krāpšana

Krāpšana Internet veikalā apavi24.lv pasūtīju vasaras kurpes, bij mājas lapā rakstīts ka būs ekspress piegāde uz omniva 1-2 darbadienas, beigās sanāca gaidīt nedēļu, pie tam šīs nedēļas laikā tika uzrakstīti 5 e-maili viņiem. Kad beidzot pēc nedēļas saņēmu paciņu, atverot to biju kārtējo reiz nepatīkami pārsteigta, izrādījās ka apavi ir jau valkāti. Iesaku neizmantot šī internet veikala pakalpojumus!

Apavi24.lv - Nepatiesas informācijas sniegšana.

Nepatiesas informācijas sniegšana. Pirms dažām dienām uzgāju mājas lapu www.apavi24.lv kurā ir dažādi, gan ādas, gan citu materiālu apavi. Pats veikals atrodas Pērnavas ielā un mājas lapā ir norādīts, ka apavi ir uz vietas veikalā. Devos uz veikalu pielaikot. Biju noskatijusi ādas mokasīnus. Ieejot veikalā, neieraudziju to ko meklēju un uzjautāju pārdevējai vai viņiem ir pārdošanā ādas mokasīni, uz ko pārdevēja man atbildēja ka viņiem pārdošanā ādas apavu vispār nav. Biju samērā izbrīnīta, jo internetā gan ir norādīts kas cit...

Apavi24.lv - Briesmīga kvalitāte

Briesmīga kvalitāte Iegādājos garos zābakus veikalā Apavi24.lv Limbažos. Tiem nolobījās āda jau PIRMAJĀ valkāšanas reizē, tagad izskatās pilnīgi nelietojami. Esiet uzmanīgi un pārbaudiet kvalitāti, bet es iesaku neiepirkties šajā veikalā.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы