Tik Tak - Attieksme
Iegāju bistro ''Tik tak'' TC ''Rīga plaza'' un biju šokēts kāda tur ir attieksme pret pircējiem, zālē biju vienīgais apmeklētājs, stāvu un gaidu pie kases, beidzot parādās pārdevēja(gara auguma, melniem matiem) tā vietā lai pienāktu pie manis viņa lēnā garā papildina traukus, izkrata ēdiena atliekas virtuvē un tikai tad kad es viņai pajautāju vai viņa mani beidzot apkalpos nesteidzīgā solī un ar neapmierinātu sejas izteiksmi pienāca pie manis, uz jautājumu vai tas tā ir normāli kā viņa rīkojās viņa atbildēja ka jā, tāda nepatīkama sieviete ap gadiem 20, garastāvoklis bija sabojāts, pirms tam šo bistro apmeklēju diezgan bieži, bet turpmāk vairs neapmeklēšu.Tas vēl nebija viss-darbiniece jautāja vai par pasūtito maksāšu skaidrā vai ar karti. Kad atbildēju-skaidrā, viņa paņēma manu naudu un atlikumu izvilka no kabatas. Saprotams, pirkuma čeku neizsniedza. Kad paskatījos uz sievietes rokām, šausmas! Kā strādājot ar ēdienu bistro darbinieki atļaujās pielīmētus, apgraustus nagus? Ko par to saka Valsts sanitāra inspekcija? Esmu šokēta par šo apmēklējumu.
Комментарии (4)
Ha! Lasot gandriiz no kresla nokritu!
Liigo nakti pavadiju ar draudzeni krastmala. Netalu atradas ''Tik tak'' nojume. Izlemam nopirkt kautko apedamu-kad pienacu pie nojumes, pardeveja saka ar mani uzkritosi flirtet. Likas ka esmu nokluvis kautkada sekta. Pardeveja no malas izskatijas pamatigi iereibusi. Kops ta briza uzticiba tam kantorim ir zudusi. NEIESAKU NEVIENAM!
Pec mirkla kad jau devamies majas secinaju ka atlikums ir izdots par 2 eiro mazak neka vajadzeja but pec ceka. Uzreiz pie kases neparskaitiju-mana kluda. Bet meitenes alkohola reibuma nevejadzetu laist pie kases neatkarigi no ta ka bija svetku diena. Ja so kantori kads apmekle, tad parskaitiet atlikumu. Sim kantorim laikam tas ir piepelnisanas avots-piekast maksajosus klientus.
Starp citu, vienu brīdi pastrādāju viņu virtuvē, kas atrodas Ātrās palīdzības depo teritorijā, sanitārās normas tur netiek ievērotas pilnīgi nemaz, tā saucamie "vakardienas atlikumi" tiek piejaukti nākošās dienas produktiem, vārti kartupeļi kļūst par ceptiem, vecā gaļa, ko paostot var just nelabu smaku, tiek lietota kotletēs utt. Ne reizi vien ir gadījies atrast matus ēdienā. Lai gan dezinfekcijas līdzekļi virtuvē ir, ļoti reti tie tiek izmantoti, nokritusi karote vai kauss uz zemes neteik uzskatīts par neko tdu, kas būtu vismaz jānomazgā- maisam tik tālāk. Un grīda jau nu tīra tur galīgi nav...
Neesmu sapratis, kā VSI neko nav atradusi? Iespējams vienkārši iedod kādu kukuli un tas arī viss...
Pilnīgi un noteikti neiesaku nevienam tur pusdienot, runa iet par kafejnīcu Kr. Valdemāra ielā, Brīvības ielas kazino un Duntes ielas kajefnīcā.
Vēl arī pirms pabiju šajā kantorī kā darbinieks, pusdienoju kajejnīcā uz Brīvības ielas, netālu no Matīsa tirgus, dzērienā gadījs atrast kartupeļa gabalu, ne īpaši lielu, bet tik un tā manāmu, un čeks netika pat izsists, tikai pierakstīts uz lapiņas kautkāds skaitlis
Starp citu, vienu brīdi pastrādāju viņu virtuvē, kas atrodas Ātrās palīdzības depo teritorijā, sanitārās normas tur netiek ievērotas pilnīgi nemaz, tā saucamie "vakardienas atlikumi" tiek piejaukti nākošās dienas produktiem, vārti kartupeļi kļūst par ceptiem, vecā gaļa, ko paostot var just nelabu smaku, tiek lietota kotletēs utt. Ne reizi vien ir gadījies atrast matus ēdienā. Lai gan dezinfekcijas līdzekļi virtuvē ir, ļoti reti tie tiek izmantoti, nokritusi karote vai kauss uz zemes neteik uzskatīts par neko tdu, kas būtu vismaz jānomazgā- maisam tik tālāk. Un grīda jau nu tīra tur galīgi nav...
Neesmu sapratis, kā VSI neko nav atradusi? Iespējams vienkārši iedod kādu kukuli un tas arī viss...
Pilnīgi un noteikti neiesaku nevienam tur pusdienot, runa iet par kafejnīcu Kr. Valdemāra ielā, Brīvības ielas kazino un Duntes ielas kajefnīcā.
Vēl arī pirms pabiju šajā kantorī kā darbinieks, pusdienoju kajejnīcā uz Brīvības ielas, netālu no Matīsa tirgus, dzērienā gadījs atrast kartupeļa gabalu, ne īpaši lielu, bet tik un tā manāmu, un čeks netika pat izsists, tikai pierakstīts uz lapiņas kautkāds skaitlis
Esot beidzot bankrotējuši! Neko citu jau nevarēja gaidīt-absolūti neprofesionāli uzņēmuma vadītāji bez pieredzes ēdināšanas biznesā.