Ortotēka - Slikts serviss

Diemžēl, veikals neattaisnoja uzticību. Veicu pasūtījumu ar saņemšanas iespēju salonā Pērnavas ielā 6, Rīgā. Tā kā laiks pirms Ziemassvētku brīvdienām, tad konkrēti precizēju, kuri saloni būs atvērti 2023.g. 23.decembrī. Salonā Pērnavas ielā tika norādīts, ka tas tajā dienā strādā no plkst.10:00 līdz plkst.16:00. Mans vīrs speciāli devās pēc pasūtījuma un jau plkst. 10:02 bija klāt. Veikals slēgts, veikalā neviena nav. Zvanīju uz viņu informatīvo tālruni, sieviete atbildēja, ka pārdevēja Alla (no veikala Pērnavas 6) čatā atbild, ka viņa ir uz vietas... Bet (!) vīrs visu laiku no plkst 10:02 līdz plkst. 10:35 stāvēja pie šī veikala durvīm - NEVIENA tur nebija. Pēc pusstundas gaidīšanas laikā viņš, protams, aizbrauca prom. Paldies Dievam, ka apmaksas veids tika izvēlēts preces saņemšanas brīdī. Vismaz nebūs jāsaskaras ar šo briesmīgo servisu, lai atgūtu naudu.

N Njuwa Kos 23.12.2023

Комментарии (3)

Velvetpopstar 23.12.2023

Varbūt pārdevēja nokavēja transportu un nepaziņoja, ka iespējama kavēs?

N Njuwa Kos 24.12.2023

Tātad galvenais, ka pa informatīvo tālruni man atbildēja, ka viņa (pārdevēja) atbild čatā, esot uz vietas, salonā. Ar izslēgtām gaismām un aizvērtām durvīm?

A annaute 25.12.2023

Pārdevēja meloja varbūt?

Добавить комментарий к изображению

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы