Gan Bei - Neatbilstošs līmenis restorānam
Labdien!Apkalpoja ļoti laipns un atsaucīgs viesmīlis. Nepatīkams pārsteigums bija sažuvuši un veci dārzeņi un zaļumi! Tie izskatījās tā, it kā būtu noņemti no jau apkalpoto klientu šķīvjiem! Runājot ar administratori, viņa sākumā noliedza to, ka dārzeņi nav svaigs. Bet apskatot tuvāk piekrita. Notikušo pamatoja, ka esot jauns pavāsrs. Bet es ļoti šaubos, ka tā ir taisnība. Jauns darbinieks, jaunā darbā centīsies visu pasniegt ne tikai vis garšīgāk, bet arī pēc iespējas skaistāk... vai tiešām jāekonomē uz ēdienu rotājumiem, tad jau labāk iztikt bez sažuvušiem pētersiļiem, burkānu daiviņām un tik veciem tomātiem, ka pat jānoņem miziņa. Man bija kauns, ka atvedu vakariņās ciemiņu uz turieni, kaut gan būtu jākaunās Jums dārgā ēdināšanas iestāde, kura tajā reizē nebija cienīga saukties par restorānu, ļoti žēl..
Комментарии (2)
Nedomaju ka uz rotajumiem ekonome, vienkarsi tos sagriez veselu kaudzi veselai darba dienai uz prieksu, lai uz visiem edieniem likt virsuu, un tie protam bojajas, izzust... Vai tu doma ka stav atsevisks pavars un visu dienu tik izgriez svaigus ediena dekorejumus??? Varbut doma ari ka risus katram klientam vara atseviski, ka ari galu, kuru vara/cep kopaa vienu lielu blodum tikai pec tam pievieno merces un piedevas pec izveles, un parsvaraa nav ne vainas siem edieniem... ta ir sabiedriska edinasana, navnekadas Michelin zvaigznu limenis.
Man patīk Ganbei :)