SIA Brasla LVA - Konservu kvalitāte
Maximā nopirku SIA Brasla LVA, Rūķīši, Vilces pag., Jelgavas raj. ražojumu
gaļas konservus "Sautēta cūkgaļa". Atverot bundžu ieraudzīju tur sarkanīgu
putru, kas peldēja nenosakāmā ūdeņainā suslā. Tas pats ar sautētu liellopa gaļu.
Tāda pati pļura. Neiesaku nevienam iekrist ar šādu pirkumu un, pirmkārt,
lai neblamētu savu firmu, iesaku Maximai atteikties pieņemt un tirgot šādus mēslus.
P.S. Ļoti labi atceros dienestu krievu armijā. Gardākais ēdiens man bija "Cūkas
gaļas tušonka". Tur bija normāla gaļa gabalos, taukos un želejā. Ļoti, ļoti garda.
Nesaprotu, kā var atļauties ražot un vēl tirgot šādus surogātus. Neesmu vienīgais
cietušais. Arī Latvijas radio 1 runāja pircēji, kuriem gadījies nopirkt šo draņķi.
Комментарии (30)
Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "BRASLA LVA" (Komercreģistrā no 16.12.2004, Reģistrācijas numurs 40003272642 no 13.11.1995, juridiskā adrese "Rūķīši", Vilces pag., Jelgavas nov., LV-3026). Tādu draņķi, kuram ir nosaukums "Mencu aknas", es vēl dzīvē nebiju baudījis, tādēļ paskatījos, kas "lācītim vēderā" - vuaļā - izskatās, ka firmas īpašnieks Igors Drabinka (skat. foto) pats dod priekšroku svešzemju augļiem, nevis tiem draņķiem, ko šī firma "Izplata" (konkrētajām mencu aknām, spriežot pēc noformējuma, ražotāja vispār nav, vismaz etiķetē nekas par to nav teikts). Toties Facebook profilā viņam ir četri draugi un Maskavas Starptautisko attiecību institūta izglītība. Savukārt, ja kādam patrāpīsies vēl kāds šīs "firmas" ražotais "brīnums" un niezēs mēle izlamāties - zvaniet šim mērglim, kurš cilvēkiem iesmērē draņķi, pa telefonu +371 29 900 006. Varat nepateikties.
Brasla LVA mencu aknu etiķetē ietvertā informācija liecina, ka 99% no produkta ir mencu aknas, un tajā pašā laikā to saturs ir vismaz 50%. Blēdīgie krāpnieki!
Pretīga kvalitāte. Kā to var ražot? Pat konservētā mājdzīvnieku barība ir labāka sastāvdaļu un kvalitātes ziņā. Kāds šeit redz "Brētliņas tomatu mercē"? Puse bundžas ar neskaidras krāsas šķidrumu. Ja saliktu gabaliņus kopā, sanāktu apmēram 15 centimetrus gara zivs. Un kāpēc nogrieztas galvas liktu bundžās ?! Tiem bija rūgta garša. Es varēju apēst tikai divus gabaliņus. Tas ir kauns Latvijai. Mēs neprotam pārstrādāt zivis? Un zivju konservu cena? Tā ir šausminoša!
Piekrītu.
Agrāk bija aknu pastēte a tagad ir pastēte ar aknu garšu, lai gan nav samelot, sastāvā tikai 23% cūku aknu, bail iedomāties kas ir pārējie 77%, vai tie ir ragi un nagi? No pastētes vien tikai smaka, produkts atgādina slapjo kaķu baribu bet ar mazāk galu. Rakstot atcerējos pec logo, ka no braslas biju ņēmis vēl sliktākos zivju konservus mana mūža, brētliņas bija burtiski pus jēlas ļaut kāda sarkanīgā sulā kura atgādina maximas lētāko kečupu atšķaidītu ar ūdeni
Vēl uz konserviem pieminēt vārdu "Lauku" ir vislielākā bezkaunība un apvainojums.No laukiem te nav pat ne smakas. Tuvākais varētu būt tikai Ādažu aknu pastēte folija iepakojuma vai tā Nākotnes ražojuma stikla burciņā, protams vislabākā būs aknu pastēte no veikala beta, tiek pārdoda uz svara plēves iepakojumā