200,224 mikroautobusi. - Agresīvi brauc!

Apbrīnoju, kā var TIK agresīvi braukt?Vai viņiem kāds grafiks, ka tik ļoti jāriskē ar pasažieru dzīvībām?Brauc pie sarkanās gaismas, apdzen pie nepārtrauktās līnijas, apgriežas, kur to darīt nedrīkst.Vāks!

D

Комментарии (6)

A ally 16.09.2008

tas gan..es ar 224 wasaraa uz juuru braucu un, goda waards, bez maz wai lusghanu bija jaaskaita wisu celju..tie shoferi ir pilniigi atsaldeet..

Z zaiga 17.09.2008

Wismaz ar winjiem war laiciigi galameerkii nokluut, naw jaastaaw sastreegumos. Ja nepatiik kursee tacu troleibus, kas ieweero wisus noteikumus!!!

E Edgars 17.09.2008

10 min. straha i ti doma! :D

J Julija 25.09.2008

Inogda kone4no ezdi6, kak seledka v banke boltae6sja, no eto togo stoit, vijgrannoe vremja! V avtobuse vam budet spokojnee ;)

S ss 27.01.2009

Juus jau neviens nespiezh braukt ar mikrinju brauciet ar autobusu !!

V Viks 20.09.2010

Kopš kuriem laikiem mirkoautobusu šoferi drīkst pārkāpt satiksmes noteikumus????

Turklāt 200. marštruta šoferi ir īpaša publika. Viņi ir pat ĻOTI rupji! Un daudziem no viņiem ir pat milzīgas problēmas ar valsts valodu. Ja zvana uz viņu uzņēmumu, tad atbild, jā ar to un to šoferi ir problēmas! Tikai viens jautājums: Kāpēc tādi strādā apkalpojošā sfērā?

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы