Preses bārs - ēdiena kvalitāte
Šodien, priecīgā omā, jo nācām no kino festivāla "Baltijas Pērle" seansa, kā arī tikko bijām atdevušas savu balsi vēlēšanās, vēlējāmies labi paēst un iemalkot karstu tēju. Devāmies pa K. Valdemāra ielu, un ieraudzījām "Preses bāru".
Sākumā svārsījāmies, iet šajā bārā vai neiet, bet, atcerādamās, cik gardas karstmaizes tur kādreiz bija, nolēmām ieiet. Izvēlējāmies pa tējai, lai sasildītos, un cūkas karbonādi, veselīguma labad, kā piedevu karbonādei izvēlējāmies grilētus dārzeņus.
Ar tēju gan nesasildījāmies, jo tā bija remdena. Sākām bažīties, kas sagaidāms ar maltīti? Mūsu aizdomas apstiprinājās, kad ieraudzījām eļļā peldošus, smalki sakapātus dārzeņus un neapetelīgu, apdegušu karbonādi. Bijām taču pasūtījušas grilētus dārzeņus, bet tie tika pasniegti eļļas peldē!!!
Tā kā izsalkums bija liels, mēģinājām ēdienu ēst, jāteic, ka tas bija grūti izdarāms, jo eļļa vardarbīgi spiedās kaklā. Aizgājām ar sabojātu omu un nepaēdušas.
Jāpiebilst, ka minētais ēdiens bija dārgs - katra samaksājām 5, 50 LVL. Pirmo reizi mūžā bija žēl kafejnīcā atstātās naudas...
Gadījumā, ja tu, dārgais lasītāj, apmeklē šo kafejnīcu un vēlies pasūtīt grilētus dārzeņus, noskaidro, vai tie nepeldēs vecā eļļā.
Комментарии (1)
A kāpēc jūs maksājāt? Kāpēc uzreiz nelikāt "pārtaisīt" ēdienus un tēju?