Pārdeva Kurlu Franču Buldogu (Bauska) - Pārdeva Kurlu Franču Buldogu / Krāpšana!

Labdien! Vēlos visus bridinat no šis personas.
Iegadajos suni mazu 3 men vecu francu buldogu meroju 300 km lidz bauskai, bija pirkts ka bernam davana augot suns pamanijam kad kurls ir! Zvanijam saimniecei lietu jarisina, uz zvaniem neatbild gan dienu gan nakti strada.
Lugums parejiem no ss.com no sis sievietes neko nepirkt!

E Emma blumerga 10.06.2022

Комментарии (7)

K Kuzzijs 16.06.2022

Vajag sarunāt dūšīgus puišus un aizbraukt aprunāties pie nekrietneles. Suņukam dzirdi, protams neatgriezīt, taču viņai Jums jāatdod nauda un viņai jāsamaksā puišiem par pakalpojumu!

Y Yne 30.06.2022

Nav jau problēmu ielieciet SS, ka tirgojat kurlu franču buldoga kucēnu par summu kuru paši pirkāt un jums no pircējiem nebūs miera!

E Emma blumerga 25.06.2022

Šobrīd notiks Tiesas darbi pret šo Nekaunīgo Sievieti, kur dzīvo vienos melos jau Menesis riņķi bet no viņas nekādu Kompensācijas - ir iesniegts Bez tabu, suņu aizsardzības ministrija ka arī Policija par naudas Izkrāpšanu!

Y Yne 30.06.2022

Nu pirkt par lētu naudu bērniem dzīvu rotaļlietu jau arī nav pilns rublis

W wwoki 28.06.2022

ka vinai vards un uzvards?
tikai buldogus tirgo? dzivniecins jau nav vainigs.

W wwoki 28.06.2022

lietu jarisina protams, bet dzivnieks nav vainigs ludzu paturiet un audziniet, vins jau jus noteikti ir pienemis ka saimiekus

Y Yne 30.06.2022

ķirnes suns tāpēc ir šķirnes, ka pirms suņa iegādes var ievākt visu sev nepieciešamo info. gan plusi un mīnusi tas ir biežāk un raksturīgākās sastopamās pataloģijas. Protams arī audzētājam vajadzētu būt godprātīgam un uzreiz pateikt suns kurls tādēļ cena lūk tāda. Jo pats saimniek jā tieši pircējs nu jau ir suņa saimnieks nevis pārdevējs pats atzīst, ka cena strauji kritusies .Tātad apzinājās, ka var būt kaķis maisā, bet tagad taisa teijāteri un vēlas suni par velti, nerēķinoties ar tirgotāja izdevmiem kuri rodas pie pārošanas un kucēnu izbarošanas pie kam francīšie pie dzemdībām ir vajadzīga vet palīdzība tātad arī izdevumi par dakteri. Šie gudrie svešas naudas skaitītāji lai paši pamēģina kaut vienu metienu izaudzināt un tad nu redzēs kāds "bizness"sanāk. Un viena anonima tanta teica, ka arī ... vispār neiztur nekādu kritiku. Pārdevēja pati sev izdarīja lāča pakalpojumu un šoreiz lai paņem priekšā pēc pilnas programmas kaut vai par to, ka tirgo suņus cilvēkiem kuri to paredzējuši par rotaļlietu bērniem. Jaunie saimnieki ne ar ko neatšķiras no tās tirgotājas. PVD vajadzētu pārbaudīt kādi tad nu ir idienišķie apstākļi pie jaunā saimnieka ierodoties 2x mēnesī ar nepieteiktu pārbaudi.

Добавить комментарий к изображению

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы