Sia Stock Shop - Krāpšana no darba devēja!

Vēlos izteikt sūdzību par veikala SxS īpašnieku ANTON SALISH- Merķeļa ielā 6.

Pieteicos un pārdevējas vakanci šajā uzņēmumā, kur "laimīgā" kārtā mani izvēlējās. Uzzinot par priecīgajiem jaunumiem gaidīju veikala īpašnieka zvanu kad vajag braukt palīdzēt iekārot veikalu, jo veikals ir pilnīgs jauns un veras vaļā no nulles. Vēlamais veikala vēršanās datums bija -29.01.2016(tā īpašnieks teica darba parrunās). Pagāja 3 dienas nesaņemu zvanu no īpašnieka, nolemju zvanīt pati. Piezvanīju 28.01.16 ap plkst. 14 uz ko īpašnieks atbildēja, ka lai esmu tajā diena uz plkst. 17.00.Norunāts-darīts. Plkst 17.00 ieeju veikalā un man šokā ieplešas acis- veikala telpās vēl notiek remontdarbi. Lampas nav pieliktas, visur, kā jau remonta laikā putekļi, vadi sagriezti, pielaikošanas kabīnes nav vispār utt. Es, un otra meitene jautājam kad tad īsti īpašnieks vērs vaļā veikalu? uz ko saņēmām atbildi- rīt, 29.01.16... labi, nodomājam, ka varbūt strādnieki strādās visu nakti un veikals tiks pabeigts. Tālāk mums vajadzēja aprakstīt preci, ņem laukā no maisiem, raksti visu ar roku, drēbes izskatu, firmu, izmēru utt. Tā mēs nostrādājām 3h un nākošajā dienā
nācām darīt to pašu + gludinājām drēbes (kas bija bezjēdzīgi jo remonts vēl nebija pabeigts) no 9-18. no 28.01-31.01 strādājām un darījām visu ko īpašnieks teica. 31.01 strādnieki (daļēji visu) bija izdarījuši mums nācās uzkopt veikalu.. ar mājas putekļsūcēju ( kas īsti nav piemērots izmantot pēc lieliem remontdarbiem) sūcām veikala telpas, mazgājām grīdas, savācām visu drazu ko strādnieki bija atstājuši, mazgājām plauktus utt. jo ar 01.02 saimnieks gribēja atvērt beidzot vaļā veikalu, lai gan veikals nav īsti ne iekārtots, NE KASE NORMĀLA UZLIKTA, NE KASES KASTE KUR NAUDU LIKT!!!! Pienāk 01.02. īpašnieks- ANTONS SALINSH- saka ka jāver vala veikals. Mēs šokā, jo ar kasi apieties nemākam. Prasām-kā izmantot kasi? uz ko viņš atbild- tūlīt parādīšu video... un tālāk seko tas ka, viņš rāda SAVU FILMĒTO VIDEO, KUR VĪRIETIS STĀSTA KĀ APIETIES AR KASES APARĀTU. Mēs bijām šokā no tā, ka mums jāmācās no video!!! lai gan , lai pārdevējs varētu apkalpot klientus, vajag nokārtot sertifikātu uz kases aparātu...un tad sākās cirks!!!
Pirmkārt, ar kasi apieties nemākam ( tik cik redzējām video un ne visas pārdevējās redzēja)
Otrkārt, nauda stāvēja KURPJU KASTĒ!!!! KURAS BIJA JĀAPKALPO KLIENTI!!!
Treškārt, kases grāmatu nevar sarakstīt, jo katru reizi maiņas nauda ir jāliek savādāka summa ( vienu dienu-80 euro, citā -70 euro utt)
Ceturtkārt, jau pirmajā dienā kad sākām strādāt (28.01) prasījām par darba līgumiem kad būs, uz ko tika atbildēts- rīt būs ( un tā katru dienu nedēļas garumā) MĒS VISU TO LAIKU KAD BIJĀM TUR STRĀDĀJAM BEZ LĪGUMIEM, JO LĪGUMI VĒL NEESOT GATAVI!

NAV JAU TĀ KA MĒS ĪPAŠNIEKAM NEKO NETEICĀM- VISU LAIKU VIŅAM ATKĀRTOJĀM, KA VAJAG NORMĀLU KASI KUR LIKT NAUDU, KA VISU VAJAG SAKĀRTOT PIRMS VEIKALA VĒRŠANAS VAĻĀ UZ KO MĒS SAŅEMAM ATBILDI- KA DRĪZ BŪS, ATVEDĪS TAD UN TAD, VISU NOKĀRTOS UN TĀ VISU LAIKU!!! BET NO TĀS SOLĪŠANAS NEKĀ!!
PIEKTKĀRT, veikals neatrodas īpaši labā rajonā, līdz ar to vajadzēja domāt par apsardzi vai apsardzes pogu. Jo nebija omulīgi strādāt, kad ienāk kāds narkomāns, it īpaši ja mums nav normāla kases kaste kur glabāt naudu. Šo jautājumu viņš nokārtoja tikai pēc nedēļas.

Pienāk diena kad līgumi gatavi. Līgumus rakstīja Antona Salish nolīgta grāmatvedības firma SIA Litghthouse. Līgums tika atsūtīts uz e-pastu ( ne manējo) izskatījās, ka līgumu ir sastādījis 3. klases skolnieks... tajā bija tādi termini kas vispār neeksistē, otrkārt uz norunāto pilnas slodzes darbu pēkšņi mums ir pusslodzes darbs ar ko nebijām mierā pārrakstīt tādu līgumu...

KAD SAPRATĀM KA ŠĀDOS APSTĀKĻOS NEVARAM STRĀDĀT NOLĒMĀM VISAS PĀRDEVĒJAS IET PROM. KAD MUMS TIKA APRĒĶINĀTS SUMMAS KĀDAS ESAM NOPELNĪJUŠAS, BIJĀM AR MIERU. TEICA KA IZMAKSĀS 25. FEBRUĀRĪ. PIENĀCA 25. FEBRUĀRIS UN NAUDA VĒL NETIKA IESKAITĪTA KONTĀ, TAD NOLĒM RAKSTĪT VEIKALA ĪPAŠNIEKAM ANTONAM SALISH- KAD BŪS NAUDA. UZ KO VIŅŠ ATBILDĒJA- RĪT IESKAITĪŠU. PIENĀK NĀKAMĀ DIENA NAUDAS KĀ NAV TĀ NAV- RAKSTU ATKAL. UN ATKAL TĀS PAŠĀS ATRUNAS- NAUDU ŠODIEN IESKAITĪJU. NU LABI, NODOMĀJU, JA PIEKTDIENAS VAKARĀ IESKAITĪJA, TĀTAD 1DIEN VAJADZĒTU IENĀKT. PIENĀK PIRMDIENA-NAUDAS NAV. SAZINOS AR CITĀM MEITENĒM-IZRĀDĀS VIŅŠ TIKAI 2VĀM NO 4TRĀM MEITENĒM IR IESKAITĪJIS NAUDU, UN ARĪ NE TO SUMMU, KURU SOLĪJA... ESMU DUSMĪGA PAR ŠĀDU CŪCĪBU RAKSTU SMS- KĀPĒC DIVĀM MEITENĒM NAUDA IR IESKAITĪTA UN MAN NAV? UZ KO ATBILDĒJA- ŠODIEN TEV TIKAI IESKAITĪJU. OK. GAIDU RĪTDIENU- NAUDAS NAV!! RAKSTU ATKAL- KUR IR MANA NAUDA?? UZ KO VIŅŠ ATBILD- VĒL VAJAG NEDAUDZ PAGAIDĪT, NAUDA BEIGUSIES, KĀ BŪS TĀ UZREIZ IESKAITĪS. ES GANDRĪZ APKRITU IZLASOT SMS!!! ŠITO MELOŠANU!!!! UN LĪDZ ŠAI DIENAI VĒL NEESMU SAŅĒMUSI SAVU NOSTRĀDĀTO NAUDU!!!

NEVIENAM NEIESAKU IET STRĀDĀT UZ ŠO UZŅĒMUMU JO TĀ ĪPAŠNIEKS ANTON SALISH IR KRĀPNIEKS!!!!!!!! ES NEBRĪNĪŠOS JA VIŅŠ JUMS NEIZMAKSĀS ALGU!!! NEKAD NETICIET ŠIM CILVĒKAM (VIŅŠ NAV LATVIETIS) LĪDZ AR TO VIŅĀM APKRĀPT SAVUS DARBINIEKUS IR TĪRAIS NIEKS! LŪDZU NEUZĶERIETIES UZ ŠĪ CILVĒKA MELIEM!!!!

P.S.- BILDĒ PIEVIENOTA KASES APARĀTS UN "NAUDAS KASTE" KUR STĀVĒJA NAUDA... NEZINU, VARBŪT JAU KAS IR MAINĪJIES!

A APKRĀPTĀ DARBINIECE 03.03.2016

Комментарии (4)

Ventilators 04.03.2016

Maiņas nauda var būt dažāda katru dienu. Tas ir normāli

A Anton Salinsh 08.04.2016

pateicoties darbiniekiem, kas bezatbildīgi atstāt darba vietu un veica lielus zaudējumus uzņēmumam pārdošanas procesā! Mēs varam publicēt to cilvēka datus , lai darba devēji nav pakļauti dumjām provokācijām! Anton Salinsh 28188128

Ventilators 08.04.2016

Pieņemot darbā darbinieku ir jāņem nevis dumjākais, bet attiecīgi uzņemumu interesēm.

Ja darbinieks publicējus ierakstu un kāds no īpašniekiem šādu komentāru.. ir aizdomas kā arī Antoškam nav kaut kas kārtībā. Publicēt nevarat personas datus, kas aizsargāti ar likumu. Protams jums varētu šķist, ka līdz tiesai nekas neaizies. Bet pamēģiniet.. ko tik dumjš darbinieks nevar izdarīt

P Patriots 14.06.2016

Esmu ari apkrapts.Anton Salinsh ir krapnieks,algu gaidu jau menesi kops aiziesanas briza.Ja ne man tad kadam citam steidzami jaiesudz si persona tiesaa,KRAPNIEKS !!!!

Добавить комментарий к изображению

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы