Laima Seleviča - Attieksme

Sveiki liku skropstiņas 03.08.2016 pie laimas selevičas. Protams meklēju lētāko variantu tādēļ aizgāju pie mācekles runājot uzzināju kad jau mēnesi mācas tapēc ne par ko neuztraucos, jo pa mēnesi var iemācīties ļoti labi bet tomēr laikam gan ne. Vispirms sākās problēmas kad lika dezinfiksācijas līdzekli actiņām man sāka sūrstēt un dedzināja acis pat sāka asarot kā ari visu laiku kamēr lika skropstas actiņa asaroja lika 2. H 40. Min. Kad beidzot bija skropstas pieliktas man bija šoks kad tik garas 13. Mm garas skropstas kā lellei drausmīgi skropstas gāja uz visām pusēm ka ari viena bija pielīmēta apakšeja skropstu daļā un kamer devos mājas izskrita divas skropstas un nakti 3. Bet šorit pamostoties actiņa aizpampusi bildē redzamas skropstas gan aizpamusi actiņa. : (
protams es uzreiz nesamaksāju, jo skropstas bija nekvalatīvas un viņa teica ja tomēr ja paliks lai samaksājot bet protams es iešu drīzuma ņemt nost, bet baidos pie viņas iet ja man abas actiņas aizpamst tad būs ļoti traki. Kā ari jāiet pie ārsta pārbaudīties vai viss kārtībā actiņai. Pat nezinu ko iesākt šādā situacija vairs. ; ( (ceru kad jums nevienai tā nenotiks kā man.

A Asarojošā Actiņa. 04.08.2016

Комментарии (4)

Z zelca 04.08.2016

Mele un nekas vairāk. Šī sieviete, kas raksta sūdzību, regulāri apkrāpj cilvēkus. Pārdod sabojātas drēbes un tad nozūd. Izmanto frizieru, manikīru pakalpojumus un tad atsakās maksāt, aiziet nesamaksājusi. Jo redz pēkšņi izdomā ka kautkas neapmierina, bet patiesībā laimīga staigā apkārt par brīvu izkrāpusi pakalpojumu. Regulāri sociālajos tīklos maina vārdu un uzvārdu un par šo krāpnieci ir daudz jo daudz sūdzību. Pretīga lēta sieviete. Tika pazemota internetā, jo pakalpojuma sniedzēja viņu atmaskoja publikai, tāpēc par spīti vēl ielika sūdzību par šo meistarīti. Šitādas govis nevajag laist tuvumā, apzags.

Z zelca 04.08.2016

+ pati tik garas skropstas prasija. Un nekas sapampis tur nav. Nofotografēts tā, ka neko nevar saprast.

L Lĺl 04.08.2016

Pēdējā kurai nav kauna,apkrāpj un tagad apmeplo!!!!
https://m.facebook.com/groups/729595410420964?view=permalink&id=1054992601214575

L Lauvab 04.08.2016

Ja kādam ir interese, facebook var apskatīt pilno versiju šim notikumam. Lai pajautā pašai Laimai Selevičai, viņa nosūtīs informāciju gan jau. Tur neskaitāms daudzums meitenes saka ka šī trakā skropstu īpašniece ir mele un krāpniece. Un pati prasīja tāda garuma skropstas, vēl teica ka grib kā lellei...

Добавить комментарий к изображению

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы