Rabarberus nomazga, nomizo, sagriez ne parak biezas skelites un uzber 100 g cukura. Sadrupina raugu trauka kura gatavos miklu. Neliela katlina izkause sviestu (nevara), tad pielej pienu un uzsilda to apmeram lidz 37 gradiem. Pienu ar sviestu nedaudz uzlej raugam un kartigi izmaisa lidz raugs izkust un tad lej atlikuso pienu ar sviestu. Liek klat olu dzeltenumus, cukuru, vanilas cukuru un sali - kartigi samaisa. Tad piesija miltus un sak micit ar rokam. Jamica ir diezgan ilgi, kamer mikla sak atlekt no trauka un rokam. Liek miklu raudzeties - vieta kur nav caurvejs un ir silts (es lieku raudzeties cepeskrasni - pirms nedaudz to uzslidot, bet ne karsta, apm 40 grados). Raudze apmeram 30-40 min., tad mikla ir jaatsit atpakal un jauzraudze velreiz.
Kamer milka rugst velreiz ir laiks pagatavot pildijumu. Nem rabarberus - tur bus izveidojies sirups, to nolej kada dzilaka trauka, tam pievieno krejumu, olu un vanilas cukuru. To visu sakul. Kad mikla gatava, to izvale apm. 1 cm biezuma un uztaisa skaistas malinas, virsu izkarto rabarberus bez sirupa un liek cepeskrasni - uzkarsetai apm. no 160 - 180 gradiem uz 10 min. Pec 10 min. atver vala cepeskrasni un uzlej piragam virsu sakulto masu. Cep vel apm. 20 - 30 min.
Ņem 1 kg izkaltētu maizes garozu, saber kārtīgā traukā, kur tām uzlej virsū 10 litrus verdoša ūdens. Kad ūdens atdzisis līdz istabas temperatūrai, tanī izšķīdina 3 kg Krievijas kontrabandas cukura, pēc tam pievieno klāt 1 kg maizes rauga. Visu šo brūvējumu noliek siltumā uz 10 dienām norūgšanai.Par procesa noslēgumu var uskatīt jauniegūtā šķidruma zaļgano krāsu un īpatnējo smaržu. Tad ar steigu tas ir jādzen caur trubiņu, sildot uz lēnas uguns, nekādā gadījumā neļaujot uzvārīties. Visvērtīgākā manta ir tā, kura sāk tecēt vispirms, tikai nevajadzētu aizrauties ar pārmērīgu degustāciju, citādi var sabojāt produkciju, vai pat palikt bez jumta virs galvas.
Man, please help me. I just wanted to know if the HDMI cable also enables audio. I know you said that already but does every HDMI video card has audio capabilities as well.
Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.
Комментарии (390)
Gribētu noņemt provi, kad mēs varētu to izdarīt?
Kaut vai tagad.
Rabarberus nomazga, nomizo, sagriez ne parak biezas skelites un uzber 100 g cukura. Sadrupina raugu trauka kura gatavos miklu. Neliela katlina izkause sviestu (nevara), tad pielej pienu un uzsilda to apmeram lidz 37 gradiem. Pienu ar sviestu nedaudz uzlej raugam un kartigi izmaisa lidz raugs izkust un tad lej atlikuso pienu ar sviestu. Liek klat olu dzeltenumus, cukuru, vanilas cukuru un sali - kartigi samaisa. Tad piesija miltus un sak micit ar rokam. Jamica ir diezgan ilgi, kamer mikla sak atlekt no trauka un rokam. Liek miklu raudzeties - vieta kur nav caurvejs un ir silts (es lieku raudzeties cepeskrasni - pirms nedaudz to uzslidot, bet ne karsta, apm 40 grados). Raudze apmeram 30-40 min., tad mikla ir jaatsit atpakal un jauzraudze velreiz.
Kamer milka rugst velreiz ir laiks pagatavot pildijumu. Nem rabarberus - tur bus izveidojies sirups, to nolej kada dzilaka trauka, tam pievieno krejumu, olu un vanilas cukuru. To visu sakul. Kad mikla gatava, to izvale apm. 1 cm biezuma un uztaisa skaistas malinas, virsu izkarto rabarberus bez sirupa un liek cepeskrasni - uzkarsetai apm. no 160 - 180 gradiem uz 10 min. Pec 10 min. atver vala cepeskrasni un uzlej piragam virsu sakulto masu. Cep vel apm. 20 - 30 min.
Ņem 1 kg izkaltētu maizes garozu, saber kārtīgā traukā, kur tām uzlej virsū 10 litrus verdoša ūdens. Kad ūdens atdzisis līdz istabas temperatūrai, tanī izšķīdina 3 kg Krievijas kontrabandas cukura, pēc tam pievieno klāt 1 kg maizes rauga. Visu šo brūvējumu noliek siltumā uz 10 dienām norūgšanai.Par procesa noslēgumu var uskatīt jauniegūtā šķidruma zaļgano krāsu un īpatnējo smaržu. Tad ar steigu tas ir jādzen caur trubiņu, sildot uz lēnas uguns, nekādā gadījumā neļaujot uzvārīties. Visvērtīgākā manta ir tā, kura sāk tecēt vispirms, tikai nevajadzētu aizrauties ar pārmērīgu degustāciju, citādi var sabojāt produkciju, vai pat palikt bez jumta virs galvas.
Pec 100 min. atver vala cepeskrasni un iebaz galvu.
Notice everyone who comes to look at modified cars are all jealous haters.
Пацтрафффлайу! Бери водяру, брей пелодку и звиздуй ка мну фф Бабруйск, Жывотнае!
Man, please help me. I just wanted to know if the HDMI cable also enables audio. I know you said that already but does every HDMI video card has audio capabilities as well.
Sunscreem – Who Will Love Me Now (Jimmy Gomez Mix) 3:04
Sunscreem – Cover Me (Trouser Enthusiasts Remix) 4:00
Sunscreem – Change (Angelic Remix) 5:52
Sunscreem – Catch (Matt Darey Remix) 4:34
Sunscreem – Falling 2:38
Sunscreem – Exodus 99 (Chiba Remix) 4:19
Sunscreem – Smile 3:35
Velvet Girl – Summertime (Chiba Remix) 7:30
Sunscreem – Walk Under Ladders 5:06
Sunscreem – Coda (Lee Coombs Remix) 3:14
Sunscreem – Coda (Annalogic Mix) 3:00
Sunscreem vs. Push – Please Save Me 4:02
I'm literally agreeing with you and your not taking it? it's a song and we're like having some useless arguement/conversation over it.
Kur lai atrod Plešku?
Pleška!
Pleška накрылся женским половым органом!
Varbūt viņš ir komandējumā.
Pleška dabūja saules dūrienu un nolika ķelli.
Nerunā tā!
DSCN5544.MOV
Kas tas ir? Apbedījuma Nr? Kurā kapsētā?
Tas ir meklēšanas numurs!
Izskatās pēc uzraksta morgā, kādu raksta katram žmurikam uz birkas.