Kok marinētie gurķi - Krāpšana, slikta serviss
Kok marinētie gurķi vispār nav garšīgi, nevienam neiesaku.
17.07.2021 nolēmu doties uz Limbažu “top! ” veikalu. Nolēmu nogaršot “kok”marinētos gurķus (6-9cm) . Sabojāja garastāvokli! Ja vajadzētu aprakstīt manas sajūtas - gandrīz izvēmos! Iekožoties vienā no kok gurķīšiem, sajutos it kā es atrastos vienā no circle k uzpildes stacijām, jo dīzeļdegvielas aromāts manās nāsīs bija neaprakstāms. Salīdzinot kok marinētos gurķīšus (6-9 cm) ar spilvas marinētajiem gurķīšiem (6-9 cm) , konstatēju, ka spilvas aprindās strādā cilvēki ar daudz lielākām iemaņām, un var just, ka šo gurķīšu audzēšanā un marinēšanā tiek ielikta visa sirds. Ja Izraēlas izlūkdienestam vajadzētu jaunu spīdzināšanas metodi pret palestīniešu spiegiem, tad viņi noteikti barotu sagūstītos tikai ar kok marinētajiem gurķīšiem.
Kopumā - vienkārši fuj.
Ieguldītais laiks - 1 stunda un 15 minūtes (ceļš uz veikalu, stāvēšana Rindā starp diviem smirdīgiem večiem, un ceļš atpakaļ mājās)
ieguldītā nauda - aptuveni 1 eiro 40 centi
Комментарии (5)
18:41 - Ir parādījušās gaužas vēdersāpes no šiem KOK gurķiem, jo tas bija vienīgais, ko es šodien ēdu. Izskatās, ka vajadzēs iesaistīt attiecīgās varas iestādes pret šo situāciju, un, visticamāk, pieprasīt kompensāciju no KOK, tādā apmērā, kas liktu šajai nekaunīgajai, blēžu kompānijai beidzot deklarēt bankrotu.
Aha šeit ir Latvija nevis ASV, nekādas kompensācijas nekad dzīvē nedabūsi, bet vispār tieši Kok marinētie gurķi visvairāk garšoja.Protams ir laiks pagājis, kad pēdējo reizi viņis esmu viņus ēdis, bet neticu, ka viņi ir galīgi garām.
Ar pareizo šmigu visi marinētie gurķīši būs labi :)
Pīpēt un ņemt mutē arī nav labi.
Izklausās 'стрёмно'. Naudu pa brīvdienām nodzēri? Visu dienu neko neēst, stundu vilkties pēc gurķīšiem. Kā tad vēdars nesāpēs, ka neko nēed, dzer un pīpē.