www.sudzibas.lv "Bucefāls"-Siguldā Laiks un apkalposana

"Bucefāls"-Siguldā - Laiks un apkalposana

Ar kolēģiem vēlējāmies papusdienot. Izvēlējāmies krodziņu "Bucefāls"-Siguldā. Es izvēlējos sulu un saldējumu, kolēģi pasūtija tā teikt stipro ēdienu.
Gaidam visi savu kāroto maltīti-atnes kolēģiem ēdienu. Es tanī brīdī nobrīnijos, ka saldējums vel nav! kolēģi jau paēduši, bet es palieku ar garu degunu, mans saldējums kā nav tā nav.
Sākam jau savā starpā brīnīties-vai ta saldējuma pagatavošanā ir kas īpašs? Kad 1h jau bija pagājusi devos noskaidrot, bet tanī brīdī neviens vairs nebija pie letes-tā nu atgriezos pie galdiņa un nolemām, ka laikam jau būs jābrauc prom, bet tad redzu ka nes man saldējumu-protams, ka uzdevu jautājumu: vai saldējuma pagatavošanai patiešām ir nepieciešama 1h? Atbilde bija noburbināta zem deguna-neko nesapratu?! Ejot prom viesmīlis "skaisti" izteicās par mani.
Respektīvi dēļ saldējuma nācās sabojāt nervus un saņemt skaistas replikas.

A

Комментарии (23)

E Evija 09.10.2011

Esmu Bucefālā bijusi divas reizes - pirmo, 2011. gada aprīlī. Ēdiens garšīgs (ja neņem vērā, ka izņemot frī kartupeļus, nekādu citu piedevu nebija, bet atnestie frī kartupeļi garšoja pēc n-tām reizēm atsildītiem - cieti un neēdami) un par pieņemamām cenām, BET apkalpošana katastrofāla. No viesmīles visa vakara gaitā nemanīju pat vismazāko smaida atblāzmu. Ņemot vērā, ka apkalpošanai ir liela nozīme, biju nolēmusi uz turieni vairs nekad neiet, bet plāni mainījās un otro reizi Bucefālā biju 2011. gada septembrī. Apkalpošanas ziņā nekas nebija uzlabojises :( Nelaipna apkalpošana, atbildes uz jautājumiem par piedāvājumu - asas un nelaipnas. Ēdot salātus, tajos bija mats. Kad uzdrošinājos par to aizrādīt viesmīlei, viņa izbrīnītu sejas izteiksmi pacēla šķīvi tuvāk acīm un pētot salātus jautāja - KASSSS? Un pat neatvainojās. Siguldā ir daudz citu vietu, kur paēst un kur apkalpošana ir daudz augstākā līmenī.

Skatos, ka nekas nav mainījies! Arī mēs ar ģimeni( 2 pieaug.+2 bērni)bijām vasarā iegriezušies krodziņā. Cilvēku gan bija pilns, bet mēs bijām braukuši uz Siguldu, tāpēc citu vietu nezinājām, kurā būtu izklaides ārā arī bērniem. Nu un tā, apsēžamies pie galda, pēc min.10 pie mums pienāk oficiante ap gadiem 40-im., ne smaida ne kā, noliek un aiziet.Pēc min.5 esam vienojušies, ka ņemsim Cēzara salātus, auksto zupu(mazajai mīļākā zupa), otrs bērns ēdīs vistas fileju ar kaut ko tur un vīrs ņēma otro(neatceros).Tad nu sēžam un gaidam...paiet pusstunda...paiet stunda...mani bērni jau izmisuši, jo gribējās ēst pēc svaigā gaisā pavadītas dienas. Kad man bērns kaunu nezinādams tā skaļāk saka, kad būs beidzot ēst, amn gribas ēst! Oficiante uzmet aci un turpina kaut ko pie letes tur kārtot. Paiet vēl min.10-15, man jau laiks bija vienaldzīgs, gribējās piecelties un braukt uz maķīti, bet tad nāk, nāk beidzot mūsu ilgi gaidītās pusdienas, kuras ja tā var nosaukt ap pl.15. Nodomāju, badā cilvēkam garšo viss, bet kas tev deva...skatos uz saviem Cēzara salātiem un saprotu, ka mērce ir tieši tik daudz, kā 3 pirkstiem aiz naga...neko ēdu, fileja arī sausa, rezumē-briesmīgākie Cēzara salāti manā mūžā! Vīrs ēd un klusē, prasu kā ir, nogroza galvu un klusē...jo ja viņš kaut ko teiktu, es iedomājos situāciju, kuru noteikti negribētu piedzīvot! Mazais puika ēd vistas fileju un saka ka normāli, jo neesot tik sausa kā man.Bet mazā pagaršo vienu karoti aukstās zupas, un pastumj šķīvi, zupai esot piegarša. Vīrs ņem testēt, un tur izrādās ir vai nu sinepes vai mārrutki, kaut kas ass, kas galīgi neiederās pie aukstās zupas, un mazā atsakās ēst. Nu ko samaksājam ap 20ls, jo ņēmām arī dzert ūdeni, vismaz tas bija baudāms. Vairāk tur nebrauksim, jo apkalpošana tur ir vienkārši zem katras kritikas. Vai dzirdēdama, ka bērns pasūta auksto zupu, nevarēja pabrīdināt, ka tur būs tādas garšvielas-specifiskas, kas bērnam varētu negaršot, nu tikai pabrīdināt, nevis truli pierakstīt un aiziet. Tā nu mēs turpinājām vēl stundas braucienu līdz mājām, līdz pagatavojām paši savām rokām mājas ēdienu, un punčus glābām kā varējām. Neiesaku! Neiesaku un vēlreiz neiesaku!!!

G GuntaT 07.08.2021

Ar vīru ieraucām atzīmēt gadadienu. Šašliks atsildīts...uz jautājumu kāpēc, atcirta, ka cepējs no rīta visu sacep un viss. Pieprasīju nomainīt pret ēdienu, kas nav atsildīts, bet pagatavots svaigs. Šņākdama aizgāja gatavot karbonādi.
Vairs nebraucu.

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы