Briedīškrogs Jūrmalā - Slikta apkalpošana, pārāk uzpūstas cenas
Noteikti neiesaku Briedīškrogu kā izvēli lielākām svinībām/banketam, jo apkalpojošais personāls bija neprofesionāls, nepieklājīgs.
Ēdiens 25 cilvēku kompānijai bija nepietiekamā daudzumā, siltā ēdiena porcijas bija ļoti nelielas un uzkodas nepietiekamā daudzumā, tās 5 h garumā netika papildinātas ne reizi. Viesi vakara gaitā sēdēja pie praktiski tukšiem galdiem. Cena neiet roku rokā ar kvantitāti un kvalitāti!
Комментарии (2)
Jūrmala diemžēl ir izčakarēta un nav domāta pamatiedzīvotājam, bet gan Krievijas estrādes klauniem.
Covid19 pandēmijas laikā, kādā aukstā un drēgnā rudens dienā, atsaucoties uz skaisti noformētu prezentāciju “BriedīšKrogs” Facebook lapā, nolēmu izmēģināt āra teltī gatavotu maltīti. Saucieni sasildīties un nobaudīt gardu maltīti pa ceļam uz jūru no uzņēmuma puses patiešām uzrunāja. Izvēle krita par labu “brieža kebabs ļuļa” ēdienam, kura cena bija apaļi 4 eiro. Pēc 3-4 minūšu gaidīšanas ēdiens bija iepakots un pasniegts. Aizeju uz jūru, atveru vaļā iepakojumu, un kas tur iekšā? Kāpostu salātiņi, pavisam nelielā daudzumā, kopā ar kaut kādu desai līdzīgu veidojumu uz kociņa brūnā krāsā. Kāpostu salāti garšoja pēc kāpostiem. Tas brūnais 15cm veidojums bija tīri garšīgs. Tomēr man rodas jautājums par cenas proporcionalitāti pasniegrajam. 4 eiro, par ko? Par salātiem? Vai par brūno veidojumu uz kociņa? Par ko es maksāju? Vai es kādu netieši “atbalstīju” pandēmijas laikā, un “tas tur” bija tikai simboliska pateicība par palīdzību? Vai arī es maksāju par to, ka ēdienu man pasniedza pats glamūrais kroga īpašnieks? Par ko es maksāju? Par ēdienu, vai par brendu? Par 4 eiro citviet var gardi pieēst pilnu vēderu un padzert. Par tādu cenu, es kā minimums gaidīju vismaz kaut ko līdzīgu kebabam. Vai tiešām par tādu naudu ir žēl vismaz frī kartupeļus pielikt klāt? Nevis pasniegt kaut ko, ko var apēst 30 sekunžu laikā, pat nesaprotot kas tas bija, un kur palika mans ēdiens – 4 eiro. Principa pēc vairs neapmeklēšu šo iestādi. Ne jau tāpēc, ka man nebūtu naudas, bet gan principa pēc. Cenām ir jābūt adekvātām, un tas ko es apēdu, nebija vairāk kā 2 eiro vērts.