Bombardier Bar - apkalpošanas stils
Bāram tiešām nav ne vainas, labs alus, kafijai nav ne vainas, garšīgas uzkodas, bet personāls, tada sajūta - ka tie bārmeņi atrodās sava dzīvoklī, kur čomojās tikai ar katru desmito no apmeklētājiem, pārējiem ir "totāls ignore" (runa iet gan par tumšmataino resnīti, jeb "kačoku" ja vēlieties, kas pārsvarā strādā viens, gan par nākamo maiņu - blondīni ar savu pārinieku - "pudiņģīmi", pilnā šī vārda krāšņumā abiem), tāda neapmierinātība..vai tiešām tie cilvēki saņem pusi no minimālās algas, ka ir tik neapmieināti ar dzīvi, un patiešām lika man uz turieni vairs nenākt. Es principā tādus cilvēkus izlidinātu uz ielas - jo PIRMKART ta būtu palīdzība viņiem pašiem - iet un meklēt darbu - kas nesīs prieku kā viņiem pašiem - tā cilvēkiem ar ko viņi strāda (vai dzīvniekiem ja vēlieties). Neiesaku
Комментарии (2)
:D aizej uz bāru čomu meklējumos. Taču tā tagad ir visur visi ir neapmierināti ar kautko, tādi ir tagad laiki.
Kā apmeklētāja nevaru piekrist šai sūdzībai. Salīdzinot ar nesen piedzīvoto šikajā Vecrīgas iestādē Garāža, kur meitene tikko pārdevusi dzērienus (Long Irelandu, ko 3 minūtēs neizlaksi) pēc brīža pienākot pie galdiņa svarīgā balsī ziņoja, ka iestāde tiek slēgta. Uz jautājumu, ko darīt ar nopirktajiem dzērieniem, kā alternatīvu atstāšanai piedāvāja dzērienus pārliet plastmasas glāzēs un iet izdzert uz ielas. Bomardierī ar attieksmi un personālu viss ir kārtībā. Cilvēki strādā godam līdz pēdējam klientam arī kad oficiāli darba laiks jau ir beidzies.