www.sudzibas.lv 29661511 Nepieklājīga uzvedība

29661511 - Nepieklājīga uzvedība

Ienāku Maxima uz Nīcgales ielas (pretī Super Netto), skatos mana kaimiņiene ārdās pie kases, plēš pārdevējai matus no galvas. Vislabākais ir tas, ka meita arī stiepjas, lai paķertu kādu nabaga pārdevējas mata gabalu. Jā, brīnumaini cilvēki ar super cienošu attieksme pret citiem cilvēkiem! Es gan nemaisījos, tāpat jau nav patīkami satikt " savas super kaimiņienes " ejot uz savām mājām.
Vēlu visiem veiksmi satiekot šos divus sievišķus. Vienkārši, esiet piesardzīgi, šķiet viņām īsti nav kaut kas riktīgi ar galvu - gan mātei gan meitai - mātei ap 50-55 gad, meitai ap 30-35 gadi. Šķiet vecmeitas, ja kādam patīk valdošas un neīsti draudzīgas uz galvu sievietes, tad uz priekšu! :D

Y

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы