www.sudzibas.lv 25447274 Neadekvāta izīrētāja

25447274 - Neadekvāta izīrētāja

Labdien!
Vēlos izteikt savu neizpratnI par šīs jocīgas personas neadekvāto un rupjo attieksmi.
Izvēlējos kritērijiem ideālu dzīvokli * tuvu darzinam un darbam, komfortablas telpas utt) pec sludinājuma ss.lv portālā. Sazinājos, ka Vēlos īrēt.
Sieviete izjautāja par to kas dzīvos. It ka viss ka parasti. Teicu, ka velos sev ar bērnu. Un tad sākās. Teica, ka man tur brauksot tad virs vel dzivot (no ārzemēm- ar viru esam šķirti, dzivoju viena), braukās visādi.. parādīsies kads trešais kas dzivo vai brauc ciemos, mates draudzenss tantes utt. Sak man sito stastit par mani. Vinai tas nederot. Vajagot tikai 2 dzīvotājs, vai nu mate ar bernu vai paris. Trīs nevarot dzivot. (Nez kādēļ, ja platiba to atlauj un izīrēts tiek vesels dzovoklis, parim sanak jaskiras no bērna vai sava starpā?) Un tad sak stastit ka vinaj tur meita dzivo, tad mes tur trijatā dzivosim.. un ne vinai to nevajag.. nevēloties vina tadu īrnieku un vispar neizirejot, pasi dzivos tur bet sludinājums lai stav.
Kas tas par sviestu. Ka var sadi attieksies, pati sava galva kaut kadu murgu izdomā, aizvaino un tad atsakas uz pasas izdomata murga pamata. Ka to vispar saprast. Nekur nav noradits ka ir kadi ierobežojumi uz iedzīvotāju skaitu vai bus jadala ar jau esošo iedzivotaju, vai ka tiek izireta tikai istaba no visa dzīvokļa.
Man tas liekas neadekvāti. Vispar jau ja es ireju dzīvokli veselu tad man ir tiesibas kadu ciemos ielaist kaut vai masu un iedot ari naktsmājas, un dzigot kopa ar bernu vai viru ir mana izvele nevis kaut kada iziretaja tagad pateiks no kura gimenes locekļa jāšķiras. Man ko bērnu atdot patversmē vinas iegribu dēļ vai? Pat ja pie manis atbrauktu virs kadreiz ka nav, tad ari uz to man ta ka būtu tiesības, ja jau es ireju veselu dzīvokli ar vairākām istabam.

Дополнено Liza1234 08.09.2023

https://www.ss.lv/msg/lv/real-estate/flats/riga/centre/gbndm.html

L

Комментарии (4)

S sumup 08.09.2023

neiziireeja tev taapeec ka tu reaali.viena pelniitaaja..veel beerns..tu fiziski nevari samaksaat iiri+ plus komunaalie..tas ir meenesii ap 500 ziemaa..taapeec atteica...un izlikt tevi par paraadiem probleemas..skriesi suudzeeties ka beernu uz ielas izliek ziemaa..zinaam taadas vientuljaas..un pieredzeejushi iziireetaajj atsaka

L Liza1234 11.09.2023

Ka jau mineju, pati izdomaji un pati vienpusēji izlemi. No kurienes tev zināt cik un ka es pelnu ko varu un ko nevaru atlauties. Ja jau es nemu dzīvokli es ar to rēķinos un varu atļauties! Mani ienakakumi ir pietiekami lai apmaksātu nieka 500 euro menesi. Tu pat napajautji par so. Butu pajautājusi pateiktu. Bet izdomaji ta vieta vis kait kadus murgus. Viena pelnitaja? Mans virs strada arzemes un sedz visas izmaksas. Plus man ir savi ipasumi no kuriem nak pelna. Un es neesmu algots darbinieks, es pati esmu darba deveja, ta ka man ir savs uzņēmums. Ta ka mani menesa ienākumu pārsniedz pusotru tukstoti. Jusu attaisnojumi ir muļķīgi.

L Liza1234 11.09.2023

Jus ta rakstāt it ka es butu vientula mamina uz minimalas algas. Kas neatbilst patiesībai. Par to vispar netika runats. Es minēju ka man ir virs ārzemēs. Un tad jus izdomājat attaisnojumus ka vins brauks dzivot tur un vel visadas tantes. Ta vieta lai pajautātu kadas ir manas finasialas iespejas segt izmaksas. Nevajag maldināt cilvekus.

L Liza1234 11.09.2023

Vienigais pozitīvais šajā, ka jūs uzreiz atklājat savu dabu. Ar šādiem iziretajiem rodas baigās problēmas komunikācija un dzīvošana beigas sanak baiga elle. Labi ka tas tika noskaidrots pirms ires liguma slēgšanas. Tas nekas es atradīšu citu ērtāku dzīvokli kas arbilst manām prasībām un adekvātu iziretaju.
Iemesls kadel nemu ires dzīvokli ir atrašanās vieta un platība. Mani īpašumi atrodas pa visu lv lauku apvidos. Un pasas dzivoklis ir par sauru lai taja stradatu plus ar bernu kopa. Velejos papildus istabas un tuvāk izbraukat uz darbnīcu. Man nav jāpaskaidro kapec unnko bet nez kādēļ man jātaisnojas kaut kadam svesiniekam kurs nez ko iedomājas ta vieta lai adekvati izrunātu visus jautajumus ka to dara visi iziretaji.

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы