Комментарии (84)

B Bravo 22.11.2008

Ieteiktu uzzināt īstenību un tad runāt. Šis nummurs pieder uzņēmumam, kurš nodarbojas ar sms pakalpojumu sniegšānu..Privātpersonas var tur reģistrēties un saņemt kodus, ko sūtot sms..šīm personām pieskaita Ls kontam..Bet tajā pašā laikā uz šo nr.. ir reģistrēti arī daudz godīgi uzņēmumi..nevajag sūtit sms, ja tiek piedāvāti kaut kādi mistiski pakalpojumi ss.lv

I Ilja Korolevics 08.12.2020

Sakiet ludzu vai pastav iespeja uzzinat psr kadu tiesi pakalpojumu tiek veikta maksa par sms sim konkretajam uznemumam? Jo LMT rekina izraksta ka detalas uzradamas si uznemuma detalas, viss kas ir. Paldies ja atbildesiet

J jurists 24.11.2008

Vēl es varu pateikt, ka ļoti daudziem pakalpojumiem, ko var veikt caur šo numuru nav uzrādīta cena un kad saņem rēķinu, tad rodas ļoti liel pārsteigumi, jo lielākā daļa SMS uz šo numuru maksā Ls 5, 00.

MacBeton 25.11.2008

Es kad būšu Rīgā tad piekāpšu ar stelleni pie tiem viltniekiem ofisaa :) Bik pa daudz tie puišeļi atļaujas.

P Patiess Fakts 08.04.2021

:)))

S sandis 02.12.2008

malacis, dari tā ...es ar tevi :)

P Pavārs 26.01.2009

Varbūt iedosiet kādus kontaktus šīm firmām? Interesanta nodarbošanās! Gribētu uzzināt ko vairāk!

R Reinis18373 22.02.2019

Kad iedot, atsūti man arī!

L Liene 26.01.2009

Jebkurš premium pakalpojums ir sava veida krāpšanos. Ja neizprotiet ko dariet, tad nedariet vispār! Kad kaut ko pasūtiet, tad lasiet arī to, kas ir rakstīts mazajiem burtiem apakšā. Ja jūs kaut ko pasūtiet, tad iespējams pastāv risks sev pieslēgt šī pakalpojuma abonēšanas maksu un naudīņa tiks noņemta katru nedēļu vai reiz mēnesī! Kā ari ziniet, tas nav mobilo operatoru pakalpojumi. Operatori ir domāti tikai pārraidei! Ja redziet, ka jums kaut kas atnāk katru nedēļu vai reiz mēnesi, zvaniet savam operatoram un konsultējieties kā to var atslēgt!

I ivars 02.02.2009

Redzams, ka Lienei, tāpat kā citiem šeit, ir diezgan vāja izpratne par mikromaksājumiem un ar to saistītām lietām.
1) tā nav normāla situācija, ka veicot samaksu jūs nejauši nokļūstat abonētāju sarakstā. Mēs esam pārāk pieraduši pie krāpšanām, tāpēc tas šķiet gandrīz kā norma. Tik pat labi jums veikalā varētu parādīt pirkumu čeku par 1Ls, bet no jūsu kredīt/debet kartes noņemt 100Ls. Ja jums tā gadās, ejiet uzreiz pie operatora un pēc iespējas precīzi stāstiet kas un kā bija. Bet, ja nelasījāt noteikumus, tad paši vainīgi.
2) mikromaksājumi, tajā skaitā SMS un WAP norēķini ir lielisks veids kā samaksāt nelielu summu par kādu pakalpojumu, kuru parasti arī saņemat on-line režīmā. Ja tā ir krāpšana, tad tik pat labi maizes pārdošana veikalā vai grāmatu pārdošana grāmatnīcā arī ir krāpšana. Ir simtiem lapu Latvijā, kur kaut ko var iegādāties ar SMS. Arī sludinājumu avīzē Diena var ievietot ar SMS. Visiem tik labi zināmais draugiem.lv piedāvā iegādāties pakalpojumus ar SMS.
3) Vienmēr rakstiet SMS tekstu tieši tā, kā ir norādīts mājas lapā, pirms sūtīšanas pārbaudiet vēlreiz. Nelieciet liekas atstarpes starp vārdiem, nerakstiet bez atstarpēm, ja piemērā ir norādīta atstarpe. Var gadīties, ka arī lielajiem/mazajiem burtiem ir nozīme. Norādot nepareizu tekstu jūs varat nejauši nopirkt kaut ko citu - tas ir tā pat, kā pārskaitot naudu internetbankā norādīt nepareizu konta numuru. Operators nedod visu naudu pakalpojuma sniedzējam, tāpēc pakalpojuma sniedzējs jums iztērēto naudu atgriezt nevarēs.
4) ja numurs 1897 kaut kur piedāvā krāpnieku pakalpojumus, noskaidrojiet pie operatora kam pieder numurs un vispirms sazinieties ar pašu numura apkalpotāju, jo varbūt viņš nemaz nezin, ka viņa partneri krāpj cilvēkus. Parasti numurs pieder starpniekiem, bet pakalpojumu sniedzēji ir dažādu mājas lapu īpašnieki. Negodīgs var būt gan starpnieks, gan mājas lapas īpašnieks, bet nevajag domāt, ka visi vienmēr jūs krāpj.

I ivars 02.02.2009

info par pakalpojumu sniedzēju numuriem:
http://www.lmt.lv/lat/abonentiem/svarigi_zinat/paaugstinatas_maksas_pakalpojumi/paaugstinatas_maksas_pakalpojumu_sniedzeji

M Maartins 06.03.2009

http://digitalsms.lv/lv/

Palasiet šo un tad kliedziet... viena no firmām, kas darbojas kā starpnieks i bio rio

I Inese Kalnupe 07.03.2009

Nupat saņēmu sms no WEB: "Apsveicam! Jūs esat laimējuši 12.95Ls jūsu sarunām, lai saņemtu balvu, aizsūtiet īsziņu ar kodu BET TEL2 uz numuru 1897. Jūsu TELE2."
TELE2 tādu akciju nerīko. Vai tad nav krāpšana? Pirms laika saņēmu, ka laimēju Ls20...

K Kristaps 08.06.2009

davaj lox ja kautkadi sudi sanaks sim sms pakalpojuma administracijai tad tad es tevi nahuj paidar atradisu un nositisu padlainais siakis smerdelis. siatdus sudzibas parsvara liek tikai siki knevevali.

J Janka 09.12.2009

Ko te kads grib cinities?! Ar ko? Ar mobilo operatoru?! Xa, xa! Man vasara piesledzot tele2 pec kadas dienas atnaca iszinja ja veloties free sarunas jasamaksa ap pacmit lashiem.. Pazvaniju tele2 . Tas skaidroja, ka ne kadas akcijas neesot! Smiekligakais ir tas, ka es nevienam no ta pieslegta telefona nebiju zvanijis, ari numuru zinaju tikai es un citi neviens! Tatad man shadu iszinju atsutija operators, pie kura tiku izveleies numuru un pieslegumu! Tad par kadu godigumu iet te bazars? Vien nozimigi pelna tieshi tas negodigo loks kam ir konkreta pieeja visiem shadiem pakalpojumiem un numuriem.. Tasiet secinajumus pashi... Vienlidzigi var cinities ar veja dzirnavam... Un noteikti ir daudzi kas ir nosutijushi tadam viltus pakalpojumam pikji.. Bet no mazuma salasas kas nopietns..
notikums ar mani bija Liepaja...

G Guntars 19.12.2009

Nu kautkads murgs man no numura22140428 atsūta ka esot laimejis 1000 ls, firma kautkada ne tāda "infoss AS" un jasuta kautkads kods uz šo numuru 1897 vai tiešām kāds uz tādām huiņām uzraujas???? Man liekas ka lai vinnētu ir jāpiedalās kautkur, ko es neesmu darijis...

I Ilmārs 20.12.2009

Vēl viens Nr 25507970, no kura piedāvā mistiskus 1000, 00 Ls !...

A andža 20.12.2009

tikko saņēmu jautro īsziņu no infoss as, par kaut kādu datu bāzi uz kuras pamata esmu laimējis 1000ls, paldies ka pieejama ir šāda veida info apmaiņa, pirms sūtīt sms paskatījos internetā, parasta šmaukšanās vien ir.

E Ernsts 20.12.2009

Numurs 1897
Pakalpojuma nodrošinātājs SIA "Mobi Solutions"
Numura pielietojums Publisko telefonu tīklu operatoru pakalpojumu kods

man atnāca no 25507951

Numurs 25507951
Pakalpojuma nodrošinātājs SIA "BITE Latvija"
Numura pielietojums Publiskie mobilo telefonu tīkli

Šajos gadījumos ir jāzvana savam operatoram, paskaidrot situāciju un lūgt bloķēt šo numuru!
Vēlu veiksmi!

A Agne 20.12.2009

tikko kā saņēmu šādu sms, ka esmu laimējusi LS1000 un lai sūtu sms uz numuru 1897. tas neizskatījās ticami, jo es neesmu nekur šādās rīkotās loterijās piedalījusies...
tieši tāpēc arī meklēju informāciju par šo firmu internetā...

D dina 20.12.2009

Ari izzina atnaca no infoss AS, no numura 25507970, piezvanoju uz BITE, teica, ka noblokes.

D Diāna 21.12.2009

Par to pašu Infoss AS un 25507970 nr un 1000 Ls, Vai tie nobloķēs viņu nr., vai tikai lai konkrētam cilvēkam nenāk? Kā vispār pieļauj ko tādu? Protams, ka lielākā daļa neuzķeras uz tādām SMS, taču varbūt kāds izmisis pensionārs vai bezdarbnieks uzrausies, cerot, ka beidzot iespīdējusi saulīte viņa lauciņā un rezultātā paliks par n latiem tik nabagāks... :( Nošaut šos vieglās peļņas tīkotājus - krāpniekus! Bet vai nevar kaut kur vērsties, lai paņem priekšā tos veiklos darboņus?

E Egons 21.12.2009

Esmu no Valmieras un arī man atsūtīja sms - Apsveicam! "Infoss AS" datu baazee Juusu numurs reģistreets kaa galvenaas balvas 1000LVL ieguveeja numurs. Lai sanjemtu balvu luudzam suutīt sms ar tekstu WIN INFO uz ns 1897 un rikoties saskanjaa ar doto instrukciju.
Uz manu T.Nr. šādi sms iepriekš nebija nākuši, bet labi, ka paskatījos internetā. Saprotu, ka no manis kāds grib izkrāpt naudiņu. Laikam jau nav likuma, kas šādas darbības aizliegtu.

B Bumbulītis 02.04.2016

Man arī pirms kāda neilga laika kad vēru vaļā veikala internetlapu atvērās lapa kirā bija rakstīts ka esmu vinnējusi iphone 6 tad man atnāca īzziņa lai sūtu īzziņu NEXTuz 1897 lai saņemtu balvu

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы