www.sudzibas.lv 1897 naudas izkrāpšana Nelikumīgi pieslēgušies telefona numuram un katru nedēļu tiek novilkta nauda 3.20 eiro

1897 naudas izkrāpšana - Nelikumīgi pieslēgušies telefona numuram un katru nedēļu tiek novilkta nauda 3.20 eiro

Neesmu izmantojusi nekādus pakalpojumus no šīs piedāvātās adreses, bet katru nedēļu tiek iekasēta nauda. Nezinu kā, bet šis uzņēmums ir nelikumīgi pieslēdzies manam telefona numuram un katru nedēļu novelk 3.20 eiro. Lai to apstādinātu, tiek sūtīts sms ar norādi, ka sūtot sms STOP PT uz nr.1897, bet tas nedarbojas. Saziņoties telefoniski, atbild automātiskais atbildētājs.

Дополнено Gunita Aizupiete 08.12.2022

1897 naudas izkrāpšana - Nelikumīgi pieslēgušies telefona numuram un katru nedēļu tiek novilkta nauda 3.20 eiro
Neesmu izmantojusi nekādus pakalpojumus no šīs piedāvātās adreses, bet katru nedēļu tiek iekasēta nauda. Nezinu kā, bet šis uzņēmums ir nelikumīgi pieslēdzies manam telefona numuram un katru nedēļu novelk 3.20 eiro. Lai to apstādinātu, tiek sūtīts sms ar norādi, ka sūtot sms STOP PT uz nr.1897 , bet tas nedarbojas. Saziņoties telefoniski, atbild automātiskais atbildētājs.

Комментарии (1)

Good Intentions 08.12.2022

Radiniece šodien arī saņēma. Mēģināju izkaidrot, ka krāpnieki taču tik un tā vēlējās aizsūtīt "STOP", bet tik līdz parādijās informācija par paaugstināto īsziņas maksu, tad nomierinājas. Labākais, ko darīt ir bloķēt norēķinus zvanot operatoram vai mājaslapā(bitei labi izveidots) tāda veidā krāpnieki nevarēs katru mēnesi novilkt naudu. Informēt krāpniekus pa e-pastu, ka neesat neko pieteikusi un nelietojat pakalpojumu, lai nepieciešamības gadijuma būtu šada veida vēstule ar mēģinājumu informēt un kontaktēties. Ja zvana parāda piedzinēji, tad sakiet, ka netaisaties neko maksāt, jo šādu pakalpojumu neesat pieteikusi.

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы