1188 Internets - Slikts serivss

1188 internets.
Uzmanieties no šī pakalpojuma.
Nenodrošina ar wifi kastīti + ja radīsies jums interneta vai tv problēmas vienīgā saziņa ar viņiem tikai pa makas nr un ticiet man saruna tiks vilka max ilgāk un beigās jam vairs nebūs 11.88eur bet + jūsu norunātais pa telefonu.
Mēs samaksājām rēķinu mēnesi uz priekšu, bet viņi atslēdza mums tv un internetu.
Viņi grib dubultā jo redz par pakalpojumu tika samaksāts novembrī, bet pakalpojumu pieslēdza tikai decembrī. Principā dēļ viņa neizdarībām, nestrādāšanu jums būs papildus izmaksas.
Nezvaniet netērējiet savu naudu un nelieiecietis ne ziņas (kastīti un tv dekoderi atdodiet kad tiks atmaksāta nauda par neizmantoto pakalpojumu)

(paziņojums par pakalpojuma atslēgšanu
labdien,
informējam, ka atkārtotie mēģinājumi veikt automātisko ikmēneša maksājumu par pakalpojumu „1188 internets ar tv” ir neveiksmīgi un šobrīd jūsu pakalpojums tiek uz laiku atslēgts.

Atjaunot pakalpojumu varat 30 dienu laikā pašapkalpošanas sistēmas sadaļā "mani pakalpojumi". Ja nebūsiet atjaunojis pakalpojuma lietošanu 30 dienu laikā, jūsu pakalpojuma „1188 internets ar tv” pieslēgums tiks noņemts.
Gadījumā, ja jums ir mainījusies bankas norēķinu karte, lūdzam atjaunot kartes datus pašapkalpošanās sistēmas sadaļā "mani maksājumi".)

Комментарии (4)

S Sarmīte Vucāne 20.06.2018

Man vakar tāda pati pieredze, ar līdz jūlija beigām apmaksāta pakalpojuma atslēgšanu. Drausmīgs kantoris, lūdzu neizmantojiet šos pakalpojumus! Plus notērēju naudu 15 minūšu maksas sarunā ar viņiem, kurā netapa skaidrs kāpēc apmaksātais pakalpojums bez jebkāda brīdinājuma ir atslēgts.

S Sarmīte Vucāne 20.06.2018

Te mana sūdzība: https://www.sudzibas.lv/1188-internets-ar-tv-krapsana-slikts-serviss-c473681

Paldies par ieteikumu neatdot viņu kastes, tā arī darīšu, pirms nebūs atgriezuši pārmaksāto naudu. Jūs beigās vedāt kastes nodot pats, kad atgrieza naudu? Vai atbrauca viņi paši pakaļ?

Z Zirneklitis 07.08.2019

Pārgāju no no Baltcom uz 1188 un nenožēloju savu izvēli.
Kārlis

P petesake 15.01.2021

Televīzija arī viņiem raustās - https://imgur.com/a/I3Y8CqC

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы