Vanaga Ligzda - Virtuve

Bijām reizes trīs šajā vietā un viss mums patika. Bet aizbraucot pāris dienas atpakaļ mums palika ļoti slikts iespaids par šo vietu. Ātri izstāstot - krēmzupa ūdeņaina ,bezgaršīga, pasūtīju šašliku,kuru gaidīju gandrīz stundu man atnesa grīlētu uz virtuves grila pus jēlus gaļas gabalus,kurus nevarēja sakošļāt,jo katrā gabalā bija kāda cīpsla. Nezinu ,varbūt man tā šoreiz nepaveicās,bet nu tomēr atstājot gandrīz 50 eiro par pusdienām uz divām personām,gribētos ko mazliet labāku gan pagatavošanas ziņā,gan apkalpošanā,jo gaidīt 15 minūtes Menu un stundu cīpslainu šašliku,domāju ne katram sagadās prieku.

G

Комментарии (6)

M moins 07.06.2016

kas cilvēkiem ir ar galvu, ja jāiet ēst k.kādā ceļmalas zabegalovkā ar 300-400% uzcenojumu, pēc tam vaimanājot par dārdzību un kvalitāti?? Ja ir tik ļoti liela vēlēšanās parādīt visiem, ka mēs jau kruti, mēs varam atļauties, tad jāsaprot, ka jāpaēd ir mājās un tikai tad jābrauc uz krogu. Bet ne jau izsalkušiem doties uz krogu! Tādus tur atplestām rokām gaida, lai iesmērētu vakardienas neapmierināto klientu atstātos pārpalikumus, tikai ar jaunu garnējumu..

K Krista.krista 14.06.2016

Kas ar galvu ir Tev?
Pastāsti man, kuraa vietaa cilvēkiem dod pārpalikumus?

G GGG111 03.08.2016

Kāds sakars ir ar dārdzību te vispār. Es par savu budžetu nesūdzos,bet izsaku ,ka ēdiens neatbilst kvalitātei kaut tur 600 % uzcenojums. Ja kāds ēd pelmeņus pirms kur doties pusdienās,prieks )))

K Krista.krista 14.06.2016

GGG111 pastāsti lūdzu ko jus divatā noedat pa 50€?

G GGG111 03.08.2016

Pietiekami daudz ko,tajā skaitā svaigas sulas,uzkodas dažādas ,zupas ,otrie ,saldais,,latte un viss sanāca ap 47 eiro. Es saprotu ,ka tas nav daudz ,bet nu tomēr ziņa tika nesta ne par naudu tieši ,bet par kvalitāti.

G GGG111 03.08.2016

Un protams katrs ēd tur kur viņš grib uz kādu summu grib utt,es izsaku savu personīgo viedokli par doto vietu,ka īsi sakot,kā pareizi pateica MOINS - zabegalovka !

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы