Turkebab - Apkalpošana
Šodien, ar kolēģi iegājām Turkebab, lai iegādātos pusdienas līdzņemšanai.
Mēs bijām vienīgie apmeklētāji, bet neskatoties uz to, tas prasīja vairāk par 10 min.
Katrs kartupelis tika svērts un kratīts pa turzu, otra pārdevēja ieskatījās kastītē ar kartupeļiem un pārprasīja: "domā ka, būs labi?"
Pasūtījumu pieņēma, bet visu laiku jaucās un beigās vēl kolu neiedeva.
Pasūtījums bija pavisam vienkāšs:
Divas kolas, divi frī ar girosu.
Frī kartupeļi-garšīgi.
Gaļa- savāda ( saplucināta sīkos gabaliņos) nez vai to var nosaukt par Girosu.
Kola-silta
Apkalpošana-briesmīga ( izskatās, ka meitenes ir palaistas strādāt bez apmācības)
Комментарии (2)
Tā arī notiek apmācības. Iesākumā visu ēdienkarti izklāsta, visu jauna8s darbinieks pieraksta mājās izzubrī un pēc tam skatās kā visu dara esošais darbinieks, pēc tam jau pats jaunais darbinieks pieņem savus pirmos pasūtījumus patstāvīgi ar uzraugu, kas pamāca.
Vai tad jūs domājat, ka v8su kafūžu darbinieki iet kādā slēgtā skolā un mācas visus sīkumus, ne tak.
Jebkuru darbu uzsākot ir pirmās dienas, kuras ir stresa pilnas. Jāieiet jums tur pēc pāris mēnešiem, mosh meitēns kā superapkalpotās ātri izdarīs visu visu :))) ak jā, nezkāpēc visos kebabos tie girosi katrā pa savam. Man gadījas pat tā ka nesapraru - un tas ir viss no gaļas ?!?!
Stradaju preti turkebabam, tur tagad biezi mainas kasieres, noteikti jauninas, visi kad sakam ko jaunu laizam tuuukas