sultan kebabs - jēla gaļa
Sveiki. Nav jau labi gremdēt LV tā jau knapi strādājošos uzņēmumus. Vēls tikai vērst uzmanību uz vienkāršu lietu. Esmu bijis Rīgas Sultan kebabā un zinu, ka viņi strādā tā, kā vairums Eiropas kebabnīcu - maz domājot par higiēnu. Varat protams teikt, ka Vācijā ir ļoti garšīgi kebabi utt, bet elementārās higiēnas prasības Vācijā galīgi netiek ievērotas. Tas tā, atkāpei.
Nedēļas nogalē biju Aglonā, kur arī Sultan kebabs tirgoja ārā tirdzniecībā. Protams, rinda pie viņiem veidojās un jāstrādā bija ātri, rokas sanāca arī nenomazgāt un gramstīties visur apkārt, bet... KĀPĒC KEBABĀ JĀLIEK JĒLA VISTAS GAĻA??? No virtuves lietām kaut ko saprotu un zinu, ka dažas labas baktērijas (salmonella) iznīkst pie ļoti augstas apstrādes temperatūras. Atbilstošā temperatūra protams netika sasniegta un cilvēki saēdās negatavu gaļu. Cerams, ka gaļā nebija šo baktēriju, savādāk klienti smagi mocīsies un dārgi ārstēsies.
Lūdzu sekojiet līdzi ko un kā Jums gatavo. Pieprasiet, lai tiktu ievērotas elementāras higiēnas prasības un ja tās neievēro - dodiet ziņu uzņēmuma vadībai.
Комментарии (3)
Uzņēmuma vadība tādu gaļu(iepriekš sagatavotu) iepirka.Un pats īpašnieks visus svētkus klāt stāvēja, tā ka varēji iet klāt un dod to ziņu.Es arī tur ēdu un man arī tā gaļa nepatika.
Tā bija musulmaņu diversija, vērsta pret katoļiem!
Ko nu muldi !