Rogenta plus - Krāpšana

Ja nav kur naudu likt,droši griezieties šeit,evakuatora pakalpojumi,1.2km 230.eur,vairāk nav ko piebilst,vis redzams atēlā

raitis1978 04.07.2022

Комментарии (2)

P PatiesiibasMeka 05.07.2022

Lol, joprojām turpinās problēmiņas ar izcilā stāvoklī esošo izbrāķēto šrotu?

R ROGENTA plus SIA 12.10.2022

Labdien, Allas kundze. Jā, tāds izsaukums ir reģistrēts 26.06.22. Jūs piekritāt pakalpojuma cenai, ņemot vērā, ka Pakalpojums tika sniegts svētdienā un ir pakalpojuma paaugstināta maksa 30eur, par ko informējam. Jūsu automašīna Mercedes Benz ML350 ir džips, citā svara kategorija 80eur un automašīnai tika izmantoti 4 ratiņi bloķētiem riteņiem, kas samaksa par papildaprīkojumu un veicamo darbu, tie ir 80eur.Kā jau iepriekš minēju, tas tika izskaidrots, Jūs teicāt, ka padomāšot vai pameklēšot citu. Pēc brīža zvanījāt un akceptējāt izsaukumu. Mūsu šoferis veica pakalpojumu profesionāli. Attālums bija mazs. Pilsētā km neskaita, bet tiek piemērota cena pilsētas robežās. Piemēram, ja tas ir 200m vai 15 km pilsētas robežās, cena būs viena.
Citā gadījumā, ja Jūsu automašīnai nebūtu jāizmanto ratiņi un nebūtu svētdiena, tad pakalpojuma cena būtu 80 eur +pvn.
Uzskatu, ka sūdzība nepamatota.
Lai Jums daudz veiksmes visā dzīves garumā.

Добавить комментарий к изображению

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы