Barbora - Barbora/ Krāpšana, slikts serviss

Jau no augusta vidus, barbora neieskaita atpakaļ manā maxima klienta kartē daļu naudas, kura pienākas iepērkoties maximā un barborā. Rakstot Barboras klientu centram, atrakstās ar šablona frāzēm, ka īslaicīga kļūda, pie kuras strādā,. Divi ar pusi mēnēši viņiem nav pietiekošs laiks, lai atrisinātu problēmu. Klientu konsultante marina nepārtraukti nekaunīgi melo. Kad trūkst dāvanā flyers, viņa mēģina iestāstīt, ka tas esot maximas buklets un tas esot nieks, ka nav ielikts, kaut pavadzīmē uzrādīts ka pienākas dāvana. Gala rezultātā barbora ir piesavinājusies ap 3-4 euro manu maxima naudu par šiem 2,5 mēnešiem iepērkoties pie viņiem un katru reizi, baro, ar solījumiem ka tas drīz tikšot atrisināts. Citiem cilvēkiem, cik zinu, maxima kartē tiek atgriezta nauda. Izskatās ia barboras vadību apmierina, ka klientu centrā strādā nekaunīgi, neprofesionāli konsultanti, kuri neko neatrisina un kuri atrakstās ar šablona frāžu sagatavēm, kā papagaiļi, bet problēmas netiek risinātas. Saprotu, ka tie 3-4 euro nebūtu milzīga nauda, ko zaudēju. Bet šeit ir runa par nekaunīgu attieksmi un kaut vai nelielas summas, bet piesavināšanās. Nepatīkami ar viņiem pat komunicēt. Nerunājot pat par to ka diezgan regulāri tika likta bojāta vai nesvaiga prece. Kas arī bieži bija nepatīkami, bet nosūtot foto nauda tika atgriezta. Izņemot vienu reizi, kad marina neatgrieza naudu par sarūgušu meloni, jo uz foto tas nebija redzams, bet meloņu, experte, marina apgalvoja, ka mīksta melone nozīmējot ka esot gatava melone. Iesaku visu cītīgi pārbaudīt, iepērkoties barborā. Gan punktus gan preces.

31.10.2023

Uzņēmums saņēma paziņojumu par šo sūdzību

S Sibilla Berzina 31.10.2023

Комментарии (6)

S sannas 31.10.2023

Kāpēc atkal un atkal jāpasūta preces vietā, kur viss ir slikti? Mani ar mietu nepiespiestu to darīt. Kur mani vienreiz piečakarē, es tur otrreiz neatgriežas. Grūti uz veikalu aiziet?

S Sibilla Berzina 31.10.2023

Jā, grūti. Es piemēram nevaru atnest iepakojumus ar 1.5 litra pudelēm. Pārsvarā dēļ ta arī pasūtu. Un pie reizes citas smagas lietas. Ja Jūs esat svarcēlāja,tad uz priekšu ,nesat. 😉😂 Bet principā man Jums nebūtu jāatskatās kāpēc daru to vai šo. Ja Jums ir ok ,ka Latvijā daudzās vietās apkalpošana ir zem katras kritikas,tad priecājaties. Jūsu padomu neesmu lūgusi. Lai Jums jauks vakars , ,,skolotāja,,. 🌹

A annaute 01.11.2023

Pasūtiet citur, ja viss tik slikts.

S Sibilla Berzina 02.11.2023

Ak vai AnnaAitai aizmirsu pajautāt 😂😂

S Sibilla Berzina 02.11.2023

Vai esmu jautājusi padomu,kur man iepirkties? Izskatās ka nē,ja cienītās dāmas vai kungi prot lasīt. Paldies par Jūsu pamācībām,bet iztikšu bez ,,ekspertu,, padomiem. ☺️

A Alvis Siliņš 27.02.2024

Laikam īstu problēmu dzīvē trūkst. Pašiem negribas nest smagumus, bet čakarēsies dēļ pādesmit centiem.

Добавить комментарий к изображению

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы