A/s Diāna bistro - Veca produkcija
Esmu strādājusi šajā uzņēmumā(Pankūkas un Pelmeņi). Beidzot esmu saņēmusies izstāstīt ar kādiem produktiem tur strādā!Piemēram, pončikos liek iekšā samaltas vecas kotletes, frī, karbonādes, pelmeņus(vārītus), smirdīgu gaļu, īsāk sakot, pārstrādā no veikaliem atgrieztos produktus, kuriem beidzies derīguma termiņš!Salātus ari atgriež no veikaliem, samaisa ar svaigiem salātiem un sūta atpakaļ tirgot..Ja jau tā ekonomē, tad vajadzētu būt labiem ienākumiem un darbiniekiem maksāt normālas algas!!!Tad vēl gribētos pateikt par strādāšanu kolēģu slimības laikā- tas ir ļoti negodīgi, ka zālē paredzēti 3 darbinieki, bet, ja viens slimo, tad 2 jāstrādā par 3!, bet 3.darbinieka alga paliek uzņēmumam!???????Pa cik es vēljoprojām uzturu kontaktus ar tagadējiem strādniekiem, zinu, ka ir nomainīti pavāri, tikai nesaskatu kāda tam jēga, jo ēdieni tagad tur palikuši vienkārši pretīgi!itsevišķi zupas!!!
Комментарии (9)
Tas jau nav noslēpums, To nezina tie kas nav apdedzinājušies.
A kotleti iz soba4ego mjaso samoe lu46ee lekarstvo ot tuberkuljoza!
Diāna pati intīmpakalpojumus arī sniedz, vai tev vienai nācās klientus apkalpot?
Gribu parunāt par "Cafe Centrs"poruka ielā.Sakiet lūdzu vai man tā garšo vienai vai arī vēl kādam?Pēdējos divus mēnešus maiņā kurā pie kases strādā latviešu tautības kasierīte ēdieni vienkārši negaršo nekā!Kartupeļi frī ir nevis cepti, bet gan vārīti!Mārrutku mērce bija gatavota no izskalotas burciņs, garšas nekādas...Edienkarte kuro gadu viena un tā pati.Karbonāde, fileja, kupāti, kotletes.Vai tiešām tur strādā pavāri praktikanti???Bergmaņa kungam vajadzētu noalgot kvalitatīvus pavārus vai arī 21.gs. pārikas tehnologu kurš var un grib strādāt priekš klientiem!!!Ar cieņu Olga.
Samij lu4hij sup, sup iz semi zalup !
A ti ne hočeš dordočki-ot huja mordočki?
Zinka!
Zdravstvui Čangal!Eto ne ja, tam naverno moja mlad6aja vnu4ka, kotoraja u4itsja v Garvarde na.
;)