www.sudzibas.lv 1188 Slikts serviss, bezjēdzīgs uzņēmums

1188 uzzinu dienests - Slikts serviss, bezjēdzīgs uzņēmums

Slikts serviss, bezjēdzīgs uzņēmums. Zvanu, kas nozīmē, ka esmu klients, maksājoš, jo zvans ir par maksu. Jautājums "kur ir tuvākais "swedbank bankomāts", es atrodos... " uz ko man atbildēja lai es paskatos internetā vai zvanu bankai. Ja man ir steidzami nepieciešama šāda informācija, un/vai nav pieejams internets, tad šādai informācijai būtu jābūt pieejamai 1188, ko tiešām var atrast internetā. Smiekli nāk par tādu servisu

R

Комментарии (3)

C critical thinker 28.11.2017

ģeniāli. tāda palīdzība :D es gan pieļauju, ka tur pie tālruņa ir palicis pumpains pusaudzis, kas atbild - meklējiet internetā.

C Credoautoprieks 26.04.2019
Slikts serviss

Neiesaku autoskolu,jau aizejot uz 1 nodarbību rodas problēmas.Instruktors vienkārši neatzīmē sarakstā kad esi ieradies un tev jaiet atsedēt velreiz 4h uz citu grupu.Nav normāli.

а Аноли Б. 27.04.2019
Krāpšana! Slikts serviss!

Интернет плохой! Телевидение - смотреть нечего! Звонок платный- 0.52€ Деньги снимают автоматически ,поэтому после отказа надо быть очень внимательным ,они продолжают снимать деньги ! И их не возвращают . НЕ СОВЕТУЮ!

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы