www.sudzibas.lv 1188 Nekorekta informācija

1188 - Nekorekta informācija

Sveicināti!

Esmu ļoti pārsteigat par 1188 darbību! Viņi vispār seko līdzi informācijai, kas ir viņu mājas lapā un kādu viņi sniedz klientiem. Viņi tik dārgi plēš par vienu zvanu, taču labuma no tā nav nekāda.
Es dzīvoju ārpus Rīgas un man bieži šovasar vajadzēja braukt uz Rīgu. Saraksts bieži mainījās, jo notika dzelzceļa remontdarbi un es ne vienmēr spēju izsekot izmaiņām, tāpēc, kad man tas bija nepieciešams, es izmantoju 1188 pakalpojumus un vairākkārtīgi biju vīluisies. Neskaitāmas reizes nokavēju vilcienu, tad atnācu uz to krietni par ātru, tad vilciens, kurš pēc viņu teiktā drīz pienāks, aizejot uz staciju un paskatoties sarakstā, atklājas, ka ir atcelt un tuvākais būs pēc stundas vai pat divām, īsāk sakot, izskatās, ka viņi vispār vairs nerēķinās ar saviem klientiem.
Iespējams pārāk daudz naudas iztērēts reklamējoties un dāvinot ceļojumus, ka nekas nav atlicis, lai atjaunoti savu datubāzi. Ļoti žēl, ka tā, bet es esmu nolēmusi viņu pakalpojumus vairs neizmantot.

A

Комментарии (6)

Z zinataja 17.09.2009

Viņiem jau sen šī informācija novecojusi, vairāk zinu par autobusa/vilciena sarakstiem, pat autoosta bilešu pārdevēja teica, ka 1188 mājas lapā neesot patiesa informācija, jo neviens to neatjaunojot

R Raivis 18.09.2009

Esmu arii cietis vairaakas reizes no vinu nekorektaas informaacijas-bet ko var gribeet vini tak nav supermeni!

B Baiba 19.09.2009

Piekrītu! Viņi neko nepalīdz!!! Esmu zvanījusi, uzdevusi jautājumus, bet viņi uz pat tiem nevar atbildēt, un liek gaidīt, lai nauda nāktu! Bieži nepareiza informācija! Un ja tas ir uzziņu centrs, tad jāsniez visa informācija, savādāk kas par uzziņu centru, kur neko nevar pateikt? Kauns!

B baltais 05.10.2009

ar 1188 viss ir kārtībā!!!

A albis 05.10.2009

jkj jkjho plmyk, d ;werlk krjhlokfn 1188.лод лооршц щгнл95шлд лаофшк 1188!

A aija 16.01.2011

man vienreiz vajadzēja sameklēt meistarus, kas remontē veļasmašīnas ar izbraukšanu uz mājām. man pateica, ka tādu nav. tad es tiku pie interneta un pati atradu. kaut kāds murgs!!!

Добавить комментарий

Положительное Нейтральное Негативное
Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы