Vai vel kādam tā ir gadijies?

Viss nopietnakais sākās pagājušā gada 2.septembrī,kad man traumu institūtā uztaisjija operāciju mugurkaulā.No tās reizes man džinkst kreisajā pusē galva,pēdējā laikā novērojama izklaidiba un dezorientācija,dažreiz līdzsvara traucējumi.Vispār mana labā atmiņa sākusi mani pievilt.Nu labi,par atbalsi ,ko nopirku nestāstīšu,nav svarīgi... Vakar braucu majās un pekši nesapratu,kur atrodos.Navigators rādija kādus 9km līdz majām... Ko darīt šādā situācijā?Vai alkohols varētu līdzēt,es domāju pa 50 gramiem dienā?Baidos,ka ģimenes ārsts nebūs par mani gudraks.Tāpec jautajums Jūms,cienijamie kolēgi.Es pats domaju,ka problema bija narkozē,ko pielietoja.Mani atrubija.Paldies!

H Hugo Djego 30.10.2009

Ответы (9)

P pupū 30.10.2009

A tev nav tāda sajūta, ka kāds aiz muguras stāv, papildusc visiem specefektiem?

A Agnese 30.10.2009

Jums vajadziga atra(!!!) neirologa konsultacija.
Tas nav joks.
Var but "maza"epilepsija var komplikacijas pec operacijas.
Ludzu Jums nekavejoties versties pie arsta!
Tads stavoklis ir bistams dzivibai!

H Hugo Djego 31.10.2009

Pupū,nav tada sajūta.Ka Tu zini,ka nopirku specefektu?Vai strāda arguss.lv ?
Agnese,epilepsija nav,gar zemi nekritu.

A andris 31.10.2009

iespējams, ka tev jābeidz špricēt sev iekšā heroīnu....

K keda 31.10.2009

Tev konkrēti veras širmes ciet un tas ir tikai sākums. Klizma, tikai klizma var līdzēt! Ka es jums saku, tikai klizma! Uztvēri?

P pufa 31.10.2009

vēsture atkārtojas...bija reiz modē visas kaites ar urīnterapiju ārstēt. pamēģinu- varbūt līdz. ir dzirdēts, ka tuberkulozi var izārstēt ar govs pļeku pienā izmaisītu, kas zin, varbūt līdzēs urīns, tikai jāatrod īstais. :)

š šeherezade 01.11.2009

Nu gan Tev Hugo melnais humoriņš!!!Humoru saprotu loti labi un pat melno,bet ja tas ir saistits ar manis paša personīgo veselību....nu nē,negribētos gan nelaimi ar šādiem jociņiem piesaukt,jo zinu,ka tā nav un Tu te tikai mērkaķojies!!!!

H Hugo Djego 01.11.2009

Nu beidz,Šehe,es pavisam nopietni! Es tiešām domaju par konsultāciju pie kāda specialista,tāpēc gaidu,ka kāds uzrakstīs,kur pats bijis un kāda ārstēšana un rezultāti. Man radinieki ieteica alokoholu pa 50 g dienā,lai uzlabotu asisnriti,bet neesmu drošs,ka tā pie vainas.Man bija pilna narkoze tur uz operācijas galda,no tās iepaids.Kādreiz domaju,ka pēc pāris dienam pāries,tad domāju,ka pec meneša.Tagad jau vairak kā gads. Fiziski jūtos labi,nenogurstu,varu visu dienu tagad skraidīt uz kājam,pat sēdēt vairs negribas.Katru dienu jau nesanak,bet tomēr joprojām veicu zinamus vingrinājumus muskulatūras nostiprināšanai,tapēc par fizisko pusi nevarētu īpaši sūdzēties.Bet galva dulla. Baidos,ka sākšu staigāt pie ārstiem,man var noņemt tiesības.Tas savukārt nozīmē,ka palieku bez darba.Un tas jau ir pavisam nepatīkami. Apmēram saprati,ap ko lieta grozās?

K Kalakutenis 04.11.2009

Lai būtu epilepsija, nemaz obligāti nav jākrīt gar zemi. Ir epileptiķi kas ilgus gadus neuzzina, ka viņiem ir kāda kaite. Es nedomāju, ka tas ir no narkozes, tam ir kāds sakars ar vadāmību. Varbūt ir hronisks iekaisums mugurkaula smadzenēs. To vajadzētu uzrādīt punkcijai. Sadabū kukuli un ej pie labākā ārsta kāds pieejams. Atstiepsi kājas citādāk!

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы