Vai kāds kaut ko zina par šo? -pollette louzette

Vēlējos jautāt vai kāds ir patiešām saņēmis iecerēto summu un vai šī nav krāpšana, jo kaut kā neticās!?Es esmu finanšu aizdevējs, kas padara īpašu privātā kredīta piedāvājumus no 2000 līdz € 25.000.000 atzīta visā pasaulē. Jūs vēlaties saņemt kredītu projektam, mainīt automobiļa vai uzbūvēt sev māju. Jūs vēlaties naudu par savu bērnu izglītību. Tas nav ļoti nopietna situācija, jo man jūsu rīcībā būs otra iespēja kredīta indivīdus procentu likmi 2%. Sazinieties ar mani pastu: [slēpt]@gmail.comProtams kad man ir nepieciešama nauda, tapēc uzgaju šim. Ta tad aizsūtīju ar jautājumu vai ir iespeja tiešām aiņemties un man atbildēja: Es saņēmu savu e-pastu par jūsu kredīta pieteikumu, un es gribu pateikt, ka es piekrītu aizdot naudu jums jautāt, bet par trīs nosacījumi: -Ja jūs varēsiet samaksāt ikmēneša maksājumus regulāri bez neizdoties. -Ja tu esi nopietns un godīgs -Ja jums ir cilvēks, kas man var uzticēties Es praksē manu kredītu cilvēkiem, kuri ir nopietni, un godīgi, jo man jau bija trīs zaudējumi šogad. Tāpēc es esmu ļoti aizdomīgs. Lūdzu, aizpildiet šo veidlapu šādi: Kredīta pieteikuma Ātrā Vēlamo summu (Ls): ................................. Aizdevuma termiņš (mēneši): ................................. E-pasts: ................................................ ......... Vārds: ................................................ ......... Vārds: ................................................ .... Vecums: ................................................ ........... Profesija: ................................................ . Tālruņa numurs: .................................... Privāta Tālrunis (2): .................................. Mēneša ienākumi: ....................................... Valodas: ......................................... Ģimenes stāvoklis: ............................. Ģimenes stāvoklis: ............................................... .. Iela / Nr: ............................................. ....... Dzimšanas datums: ................................... Valsts: ................................................ ....... Adrese: ................................................ .. Pilsēta: ................................................ ........ Pasta indekss: ............................................ Tautība: ............................................ Bankas nosaukums .................................. Konta Nr ......................................... Es BAN kods ........................................... Lūdzu, miniet arī man jūsu personas apliecības kopija vai citus dokumentus, kas pierāda informācijas patiesumu. Paldies un gaida jūsu informācijai Sirsnīgi.

S sjide91 07.03.2013

Ответы (5)

P Pipars 07.03.2013

Jābūt ir totālam idiotam, lai domātu, ka kas tāds ies cauri. Sistēma būs vienkārša - tev prasīs, lai pārskaiti kaut kādu komisijas/starpnieka vai kaut kādu tamlīdzīgu samaksu, lai saņemtu kredītu. Kā pārskaitīsi naudu, tā aizdevējs pazudīs ar galiem. Viss. Visi šitie google tulkotie teksti ir bullšiti.

P past.noname 12.03.2013

hē.. nosaukums jau ko vērts! - pollettelouzette!!!, ... var droši ņemt, ja ir vēlēšanās palikt bez naudas vispār! ...jā un vēl neaizmirstiet nosūtīt internetbankas paroli un noskanētu kodu karti.

S sailings3 17.03.2013

Jūs toizdarījāt, ka varat tāteikt ?

F faceseu2 09.05.2014

izskatās pārāk labi lai ticētu

S Svetlana Fatic 12.09.2017

Šis aizdevums un visi ir līdzīgi izkrāpšanu un sliktu.Es to saku no savas personīgās pieredzes ar šo sievieti. Neļaujiet sevi apmānīt ar šo krāpšanos

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы