skaistumkopšanas salons „Liras”. frizetavas atsauksmes?

Sveiki. velejos uzjautat vai kāda ir gājusi jau uz skaistumkopšanas salonu „Liras” (Kr. Valdemāra iela 77, Rīga) ? Vēlos tur aiziet un uztaisīt matu procedūru šo http://www.zizu.lv/deals/c_c_liras_choco141136115712?utm_source=6748&utm_campaign=PartnerProgram&tss=33969850 , bet nezinu kādas ir atsauksmes. variet ludzu pateikt savas atsauksmes vai sudzibas par šo salonu un viņu profesionalitāti? :) Paldies jau iepriekš!

A annijar 13.06.2012

Ответы (2)

A Alise7 15.06.2012

Es biju uz matu krāsosanu un varu teikt tikai to labāko. Frizieri ir loti augsta līmenī un zina ko dara. Vari iet droši:) loti laipna attieksme

A Andra_A 18.06.2012

Biju uz šādu pašu matu taisnošanas ar keratīnu akciju iepriekš. Neesmu apmierināta. Mati nav ne taisnāki, ne mīkstāki, tikai nedaudz plakanāki un ātrāk izskatās taukaini. Un tas jau pēc pirmās mazgāšanas reizes, kaut arī nopirku speciālu šampūnu bez sāļiem un sulfātiem, kā tiek ieteikts. Frizieris (Saša?) nerunāja latviski, liekas arī nesaprot latviešu valodu, bet nebūtu nemaz svarīgi, ja būtu labs rezultāts. Arī netaisījās koriģēt griezumu, jo izskatoties normāli, neesot robi. Piekritu tā atstāt, kaut vajadzēja varbūt apgriezt, jo sausie gali vēlāk lika sevi manīt, jo nekāds brīnums ar maniem matiem nebija noticis. Visi 3 darbinieki, kas bija uz vietas, arī uzreiz teica, ka tāpat vien bez veidošanas taisni nebūs, tikai būšot vieglāk ieveidot. Nu, ziniet, keratīnu liku pirmo reizi, bet ja tas ir tāds, tad nav to 35Ls vērts, kur nu vēl vairāk. Tā arī palieku neziņā, vai citur būtu savādāk?

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы