Nepatiesu zinu ievietošana

Vai patiešām nav jāparbauda kā ir patiesi un var ievietot jebko ? Ja šis jautājums līdz pirmdienai netiks atrisināts par SIA "I L un S" un izdota laikraksta "INFO LATVIJA" NEPATIESO ZINU ANULēšANU , būšu spiesta versties tiesā, lai katrs pierada savu "patiesibu" un saņem pēc nopelniem. P. S. visus šos "sludinājumus" ievieto 2 cilveki , uzdodoties par Inesi, Juri utt., jo SIA "I L un S" nav ta vieta , kur var uztureties parazīti un prasīt ls 500.00

L Leonora 01.08.2009

Ответы (39)

C caca 02.08.2009

Tu gan esi jocīga, Eleonora! valda demokrātija! dzīvojam ES! Katrs izsaka savu viedokli. Un ja neesi krāpniece, ko tad streso?
varbūt ieej dušā, relaksējies.

K KristapsGrantskalns 19.08.2009

Leonora Drozde NAV čakla rēķinu maksātāja, neiet pakaļ ierakstītām vēstulēm, telefonus izslēdz. Leonora, Jūsu parāds jau uz 16.07.2009 Sia "Asta Pro" bija Ls 371.53. Šobrīd cipars ir vēl lielāks. Leonora, proties kaunu un samaksā!!!

M Mazā 21.08.2009

Varu vien piekrist visām sūdzībām sakarā ar Sia Il un S.
Interesanti kāpēc vienmēr visi tikai vienu Leonoru Drozdi nepatiesi apvaino? Neviens nav ieinteresēts kādu apvainot tikai sava laika tērēšanai.
Vienkārši vajadzētu sākt maksāt rēķinus.

O OTO 26.11.2009

LEONORAI DROZDEI kauna nav! Un krāpšanās tiek turpināta jaunā objektā - veikalā - reklāmas aģentūrā - "Solvita" Cēsīs, Pils laukumā....

K Kristīne 02.12.2009

krāpniece

M modris 02.12.2009

cik vinai uzvārdu ir bijis, es zinu Kokina, Drozde, Ozoliņa?

V visikopā! 04.12.2009

Ja Jūs kaut kādā veidā ir apkrāpis uzņēmus SIA "IL un S" laikraksts Info Latvija vai Info Cēsis ar personu Leonora Drozde priekšgalā, tad ziniet, ka tādu uzņēmēju un vispār cilvēku ir ļoti daudz, tiek veidots kopējs prasības pieteikums tiesā, lai apturētu šo personu, lūdzu piesakies rakstot uz e-pastu [slēpt]@inbox.lv vari arī noskatīties tv3.lv mājas lapā BezTabu 3.decembra raidījumu arhīvā, kur jau sākam to darīt, apturēsim viņu...

L Liene 04.12.2009

tu zini, paldies Tev, jo Tu man ar savu muti sapelnisi daudz naudu un ta sauktos parādus bus pavisam viegli nomaksat. Saskaiti cik Tu pats esi parada !

L Liene 04.12.2009

Diemžēl neviens uzvards , no ieprieks nosauktajiem , bet kas Tev no tā , Ludzu faktus, kas tika nokr'apst veikala "SOLVITA" ? , tiesi un nevirini muti, jo par to bus jamaksa ! lab'ak s'ac maks'at nodok'lus !

L Liene 04.12.2009

lai JUSOS "godīgajos" NOKALST VELNA SAKNE UN ACS PALIEK REDZ IGA, TAD VISS BUS OK, VAI NE ?

ģ Ģirts 04.12.2009

Spriežot pēc pēdējām 3 ziņām mūsu Noriņa vēl nav ielikta būrī,no turienes taču nevar uzrakstīt.Secinājums - esiet modri...

L Leonora 05.12.2009

Gribu pateikt tiem cilvēkiem un sadarbības partneriem lielu paldies, kuri ar manu uzņēmumu ir sadarbojušies 3 gadus un vairāk - SIA "Siguldas Ogas", SIA "Areko Jelgava" (Elvi veikalu tīkli), RD Elektroniks, SIA Zemgales Kredītsabiedrība, SIA DMDS (logu izgatavotāju uzņēmums), SIA "Interestate", SIA "JG GULBIS", SIA "SENTEN", SIA "Kodols", SIA "Autoamatnieks", SIA "Kursu bāze", SIA "Svateks" , Ladas pārstāvji - SIA "Kin - B", SIA "Vetnekrans", SIA GG- KOM", SIA "Vidrižu Atvari", SIA "IBIZA", SIA "SINHRO - C", SIA "VIDZEMES RIEPU SERVISS", SIA "Aidaks", SIA "Aimaks", Veikals "Modes Esence", SIA "Zemāja", SIA "Zelma", SIA "CED", SIA "Leo", SIA "GAUJAS KOKS", Rīgas Cirks, Vidzemes Augstskola, augstskola "Attīstiba"", Baltijas Krievu Akadēmija, B. Mageles stilistu skola, un daudziem , daudziem citiem , paldies.

L Leonora 05.12.2009

Liels paldies I/K I. L. & S. darbiniecēm, gan kas strādaja sakumā, gan arī patreiz, kurām ir atbildības sajūta, augsts intelekts un darba tikums , lielu paldies saku : Vijai Riekstiņai, Lienei Mihailovai, Solvitai Ulmanei un Antrai Krancmanei. Paldies Jums , par JūSU ieguldīto darbu, attieksmi pret mani, klientiem, dzīvi, lai veicas Jūsu privātajās dzīvē€s ! Leonora Drozde
Jā, I/K I. L. & S. - parazītiem nav vietas !
Tapēc jau LV ir tur kur viņa ir, ar parazītiem LV patiešām ir nogremdēta un nevajag lādēt valsts vīrus, jo jāpardomā, ko es pats daru, vai vispār kaut ko daru, vai tikai "rullēju" ar muti !
LIELS paldies, arī Zemkopības ministrijai, finansu ministrijai un ekonomikas ministrijai, par lielu atbalstu, arī premjerministram personīgi, uzsākot eksportu. Patiesam ta ir taisniba, ka Valsts cik var tik palīdz , taču katram pašam ir jastrādā ! Paldies , Cēsu NVA aģentūrai , par sadarību, par attieksmi - Evijai Daukulei. I. Vaido- Zālītei un I. Liniņai un vad. I. Krūmiņai. Liels paldies !

L Leonora 05.12.2009

Sanita Sevastjanova, Līga Kāposta, Inese Viļčevska un Kristīne Baklane - "SUPER DARBINIECES !"
Sanita Sevastjanova - EL DIZAINS "projektu vadītaja" paldies par kampanu, ko uzsākat atkārtoti, nozogot no manas atvilktnes stingrās uzskaites dokumentus, ko ka faktu redzam, ka raidījums "BEZ TABU" plivin'aja ekrāna priekšā, un es domaju kā no biroja aiz aizslgtam durvim var pazust dokumenti, ar majas saimnieku pirmdiem dosimies uz policiju pieteikt z adz ibu.
sanita sevastjanova, Tu zini, ka uzņēmumam SIA "I L un S" esi parāda nu vairs tikai ls 700.00, domāju to "norakstīt", ta kā tu nekaunīgā kartā par to man izsaki pateicību, tad lieta tiks iesniegta tiesa. 3 darba pecpusdienas Tu gāji atrak uz mājām, lai saskanotu maketu ar kaimiņu un uzņēmēju Ruici, jā viss notika, tikai Ruicis par pakalpojumu lidz šodienai nav iemaksājis neko ! kaut visas Jus , arī Tu parakstīji rīkojumu, ka katram klientam , pirms pakalpojuma sanemšanas ir iemaksājama 50 % prieksapmakša, tātad viena ruiča parads ir Ls 67.00 ! Vakar sazvanīju SIA "ASTA - PRO" informāciju ir ievietojusi tava komanda , jo SIA "ASTA - PRO" paskaidroja, ka zvanot cilveki noCēsim, ta vismaz sevi piesaka, kas arī ir patiesiba, paskaidro, ka vini vac pa visu LV info un piespiež ielikt kaut ko nrgativu, SIA "ASTA - PRO" no sadarbibas ar "komandu ir atteikusies" , TACU PAšAS IR IELIKUSAS , KA ESMU PARāDA , vai jau neesat , cienījamas kristietes - prokures ? Man ir ļoti laba sadrbiba ar SIA "ASTA - PRO" ! S. Sevastjanovai par pedējo 1/2 mēnesi , par "darbu " ,nav samaksata "darba alga", dom'aju godigi atdot to kas pienākas Sanitai, taču tas notiks cesu rajona tiesā !

L Leonora 05.12.2009

Inese Viļčevska , kad atgriezīsi SIA "I L un S" piesavinātas mantas - kopējā vertība apmēram Ls 1200 , skaisti, vai ne ! Inese Viļčevska pie visiem šiem apstākļiem ir atsūtijusi man sms, ka SIA "I L un S" viņai ir parāda Ls 12.00, vai tad no Ls 1200.00 , nevarētu noskaitīt tos nabaga Ls 12.00 , taču drosi to var darit !Man nav iebildumu.
04. 12. 2009 . saņēmu no ekonomikas policijas, Pometko k- ga atbildi , par visu "SUPER DARBINIECU RICīBU" , atbildot, ka ir kriminālprocesa 270. p. pazīmes par krāpniecību, taču šī lieta par cik visu pušu starpā ir noslēgti, gan līgumi, gan vienošanās iesnigt pras ību tiesā, civiltiesiska ceļā, jā , to es darīšu, taču pirms tam man ir dota iespeja Pometko k- ga lēmumu parsūdzēt Cēsu prokuraturā, jā diemžēl, nearvienu tiesāties negribēju, domāju, ka tiksim galā kaut cik mierīgi, nekas nesanāk, lai tad viss iet pa likuma ceļu ! šajos apstākļos I. Viļcevskai ls 250.00 bija par maz , patreiz apsveicu tevi, ka esi Itālija (apelsīnu vākšanā), saimnieks piedavā
vai 5 eiro dienā, vai braukšanu
mājas, uz LV, re kā man pāri
nodarīais Tev nes izaugsmi un labu peļņu !

O OTO 05.12.2009

Rosies, rosies,Leonora Drozde....visiem jautri, lasot tavu izmisīgo taisnošanos - kaut gan nee - kārtējos uzbrukumus visiem pēc kārtas, tā vietā, lai nokaunētos un vienreiz atzītu arī savas klūdas...:)))
Nu re, gadās arī kādi atjautīgāki par tevi!

L Leonora 05.12.2009

Līga Kāposta, nu jau - El - dizains "projektu vaditāja" , biļetes, ko SIA "I L un S" vardā izkrāpi no Valmieras teātra , argumentējot, ka ir sadarbības līgums par barteri ar Valmieras teātri, tikai pašai Drozdei nebija laiks atbraukt un ir uzticēts L. Kāpostai . Valmieras teātra v- locekle Mačukas k- dze, uzticējās, jo viņa man teica, ka sastopas pirmoreizi ar tādu "pašdarbnieci - krāpnieci". L. Kāposta izkrāpa 8 biļetes , gribēja vel 4 uz izrādi "Skaistais ķiršudārzs", taču ļoti pirktām izrādem , teātris uz barteri bļetes nedod, paldies dievam, ka tā, ka tikai 8 ! Atgriez naudu , vai nu SIA I L un S , lai varu norēķināties ar valmieras teātri.
Par "labu darbu " SIA "I L un S" darbiniem izsniedza dažādus bonusus, piem. visām meitenēm , t. sk. Kristīnei Baklanei , dāvanu karti uz solāriju + fitness, Skaistumkopšanas salons "DEBESīS", S. Sevastjanovai 8 biļets uz Tukuma AVIO šOVU , visām meitenem dāvanu karti no no salona "Bueaty" , par ls 15.00, vardu sakot viss ir super ar sirdsapziņu, vai ne ?

K KristīneBaklane 05.12.2009

Leonora Drozde! vai tad izsniedzot dāvanu karti Ls 5,- vērtībā uz solāriju (+fitness) :) vai tad tādā gadījumā drīkst neizmaksāt darba algu, pat pēc tiesas sprieduma, kuru Jūs nepārsūdzējāt un slēpties no tiesu izpldītājiem,.
Es nesaparotu šos mistiskos tekstus no Jūsu puses, bet kad prasa konkrētus jautājumus, kādēļ nesamaksā? atbildes jau nav - tikai kaut kāda muldēšana....
Droši vien, ka Šleseram ar nemaz nav kauns, ka šāda persona piemin viņa vārdu!

L Leonora 05.12.2009

Kristine Baklane, ja Tu mācies uzņēmejdarbibu Cēsu Stabiņa augstsKOLā, vai tad tieslietas nemaca, kā ir ar mutes virināšanu. To, ka tu iesudzeji mani tiesa un par 15 nostrādātam dienām tiesai paprasīji, lai piedzen atvalinājuma kompensāciju, Ls 190.00, kuru neesi saņēmusi, domāju, ka nekad arī nesaņemsi, jo par 15 dien'am , pec nodoklu nomaksas pienakas apmēram Ls 16.00.
žēl, ka tiesu biju brīdinajusi , ka nebūšu uz vietas Lv, tiesa notika bez manis, taču tas man netrauce iesniegt prasību un n nosakidrot patiesību !
Kā patika solārijs ? kā kosmētika ? prasu tapec , ka kosmetikas barteri vienpersoniski nokartoja S. sevastjanova, biju tikai fakta ptrriekšā, ka no Bueaty ir dāvanu kartes , aptuveni 6 gab , katras vertiba Ls 15.00. Prasu par kvalitati, jo S. Sevastjanova, man ka uzņēmuma īpašniecei neiedalīja ! man atlika tikai pec pavēles noformet dokumentus.
cik pasūtijumus salaidi ""grīstē" un kas par tiem maksas ? ja esi ļoti godiga , atbildi, materiali visi ir saglabāti.

L Leonora 05.12.2009

Kristine Baklane, Tu pec nostrādātām 10 dienām teici, ka garlaicīgi, un 15 - tajā kļuvi godīga un uzrakstiji iesniegumu , jo sedēt , parazitēt un prasīt naudu ir par traku , vai ne ? arī tās darbinieces , kas tajā laikā ar Tevi strādāja, teica, ka jēgas no tevis nebūs, lai es pavērojot un darot secinājumus.jo tikai sēž un "rullē" pa internetu, uz vecāku kolēģu pamaudinājumu , ka ir jāpaceļ no krēsla dibens un kaut kas jādara, tika ignorēts, tad niu rezultāts, protams tiesa Tev bus japierada, ko tu esi paveikusi no visa ta, ko abpusēji nolīgām darba līguma !
Zini, ja cilvēks ar darbu nevar nopelnit Ls 1.00, nu netikt viņam kaut vai pie ls 100.00 !
Atceries, ka nāci uz darba interviju , ka sevi pozicionēji, tikai mana kļūda, ka nepievērsu uzmanibu lielaku tam , ka arī SIA "LATTELECOM" stastiji, ka vini Tevi izmantoja, nedeva darbu un atlaida, es nebrīnos kapēc !

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы