MATI -/JAUTĀJUMS-SIEVIETĒM-MEITENĒM/

Sveiki!Vēlējos uzzināt kādus matu taisnotājus ,jūs izmantojat..?uun kādus ieteiktu man?Un kādus izsmidzināmos aizsarglīdzekļus, pirms un pēc taisnošanas ,jūs man iesakat??

S Saņčāā 10.12.2010

Ответы (6)

C cisinsh 10.12.2010

Flemington-baigi labs.

K Kristīne 10.12.2010

Īpaši daudz matu taisnotājus neizmantoju, bet līdz šim visi ir bijuši Philips! Ir baigi ok!!!
Viens no Philips matu taisnotājiem man jau 4 gadus kalpo.. :D

Agrāk izmantoju visādus tur līdzekļus pirms taisnošanas, bet pēc izmēģināšanas esmu sapratusi , ka labāk biki ūdeni uzsmidzināt!
Jo līdzekļi matus slapjus padara un taisnotājs to tik viegli izsausināt nevar un beigās sanāk viļņaināki nekā pirms taisnošanas.. :)

Bet kā kuram labāk patīk.. :) Gan jau atradīsi savu metodi. .:)

T To Ferratum 11.12.2010

Karoč.Izmazga matus.Piestiprini pie grieztiem ākiti un iekarinies vina ar matiem.Pēc 3H karāšanas bus perfekti taisni mati.

7 777 12.12.2010

nekada gadijuma matus nevar slapinat taa tu vinus dedzini.
pat instrukcijas raksta ka matiem jabut pilnibaa sausiem

D Dīdī 13.12.2010

Taisnotāju: Ar keramisko pārklājumu un ar displeju lai varētu zināt cik grādi un kad ir uzsilis līdz noteiktai temperatūrai. (Philips)
Vēl ļoti ietecams ar (Jonu) lai neelektrizējas.
Līdzekli: Es lietoju Pantene-pēc mazgāšanas ieziežu slapjos matos.

Z Zane 16.12.2010

Es izmantoju firmas Remington taisnotāju. Man patīk un esmu apmierināta. Kā arī izmantoju pret karstumu līdzekli matiem.
Es Tev ieteiktu pirkt taisnotāju ar grādu maināmām temperatūrām ( tas ir diezgan izdevīgi, jo kad nav spēcīgas lokas, tad var izmantot zemāku temperatūru. Ja ir ļoti sprogaini mati, tad respektīvi augstāku temperatūru. ). Kā arī ir ļoti labi, ja taisnotājam ir jonu aizsardzība. Kā arī labāk, ja ir keramiskās plātnes. Ja mati Tev ātri kļūst sausi, tad ir pat ieteicams lietot aizsarglīdzekļus matiem. Nav viena tāda vislabākā. Tev ir pašai jāizmēģina dažādu ražotāju līdzekļi, lai atrastu saviem matiem piemērotāko. Pašlaik lietoju Keune, ir ok.
Kā arī, ja iegādāsies taisnotāju, tad svarīgi ir lietot matu maskas, jo mata struktūra mainīsies. Jo pakļaujot matus lielam karstumam, tie bojājas un kļūst vāji. Tāpēc arī matus iesaka taisnot reizi 2 nedēļās. Bet pirms iegādājies, padomā, vai ir vajadzīgs bojāt matus! Ir taču citi veidi kā var uztaisīt matus, lai tie izskatās labi. ; )

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы