KASKO

Vai kāds var īsumā pastāstīt par lētākpašam.lv? Starpība cenā ar citiem apdrošinātājiem 200LVL (lētāk, protams, bet vai labāk?).

U Uldis 28.08.2009

Ответы (4)

B Bons 29.08.2009

tā neko sev starpība tev sanāca. cik zinu, tas tas lētums slēpjas tajā, ka tā ir pašapkalpošanās- nemaksā par papīriem, darbiniekiem, utml.

K kvadropele 29.08.2009

Uldis- kas tev par mašīnu, ja drīkst zināt un cik kasko maksāja lētākpašam un cik citās vietās? interese

B burkāns 30.08.2009

pirku tur kasko un octu. pirms tam pakonsultējos ar vienu pazīstamu brokeri. viņa vārdi bija apmēram tādi : ja būs vajadzīga atlīdzība, viņi izmaksās. plusi, manuprāt-ka var pieteikt atlīdzību viņu servisos pa taisno. ļoti ātra negadījuma izskatīšana. Ja kāds tevī ieskrien, pašam nav jāiet pie viņa octas, to izdara letakpasam. mīnusi- varbūt zūd tas personīgais kontakts ar kompāniju, jo viss noteikt telefoniski un caur internetu pārsvarā.

F francis 30.08.2009

starpiba no citiem -kvalitate, ka nedabusi noskrieties ka suns lai izkauktu atlidzibu

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы