CEF

Piedaavaa braukt uz Vaaciju straadaat pa elektriki. Uztrauc tas, ka pirmo algu sanemshu tikai peec 5 nostraadaataam nedelam. Vai kaads ir izmantojis shis firmas pakalpojumus? Paldies!

A Andris007 11.05.2013

Ответы (5)

T Twwister 14.05.2013

vacijaa algu maksaa katru reizi 2 nedelaas, ja sakumaa vajag avansu, arii dod naudu.Vai ligums ir uzreiz darbu saakot, vai piedavaja kur dzivosiet, darba atlauja?Ja taa visa nav-uzmeteji apmaniis.Sava pase janesaa visu laiku lidzi, nedrikst nevienam atdot.

A anita.logina 16.05.2013

Twwister, ko tu te muldi, pārsvarā algu maksā 1 x mēnesī 15.-20. datums, bet var palūgt avansu 2 nedēļas iepriekš, ko ne visi praktizē. Varbūt kaut kur celtniecībā ar Gewerbām ir savādāk, pabeidzi objektu, saņēmi naudu, kaut katru nedeļu, bet fabrikās, noliktavās maksā 1 x mēnesī.
Autoram - ja aizbrauksi mēneša sākumā, tad savu pirmo algu saņemi pēc 5, ja ne 6 nedēļām, tā nu viņš ir.

A Andris Sladzevskis 19.05.2013

Ir tāda lieta, ka pirmo algu saņemsi pēc 5 ned. Konkrēts datums nav. Pēc tam, kā vienojas, katru otro nedēļu, vai reizi mēnesī. Es saņemu reizi mēnesī, lai tie 15 eur vismaz ietaupās, ko viņi iekasē par algas pārskaitīšanu uz tavu kontu. Pats ar caur CEFu strādāju D, braukāju ar fūri. Līgums ir ar CEF, noslēdzu turpat kantorī uz vietas. Saka, ka nodokļi tiek maksāti UK, bet ir aizdoma, ka nodokļi vispār netiek maksāti. Dzīvošana nodrošināta, atvelk no algas, protams CEFs uz to ar nedaudz nopelna, manā gadījumā 20 eur.

T Twwister 20.05.2013

Tapec muljkus arii uzmet:)Nevajag bakstities, kur pagadaas!!!

V Voyagers 30.06.2016

viss tika normaali saakuma pastaastiits - kaa maksaas, cik maksa dzivoshana, un cik atvilks ja sachakaresi dzives vietu - ja to visu ieveero, viss kartiibaa. nodokljus vari pats samaksaat atgriezhoties latvijaa ja gribi. vinji laikam nomaksaa darbadeveeju nodokljus, savadaak jau to kantori butu sen aizklapejushi ciet.
esmu apmierinaats gan ar darbu, gan ar apstaakljiem - ja nebaidies daudz straadaat, viss bus ok!

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы