16. nodaļa-vai karceris?

Vai psihiatrijas centrā psihiatrs uz savu galvu drīkst turēt veselu cilvēku slimnīcā veselu mēnesi? Cilvēks pavisam mierīgs, normāls, bet viņu grib pataisīt par nenormālu, jo dod zāles pret pacienta gribu. Tas kāpēc ievietots tur pacients, tā jau ir cita runa... A. Lutums 16. nodaļā iedomājas sazin ko...Vai arī nepilngadīgu cilvēku tur turēt var sava prieka pēc?tad sanāk, ka kāds kaut ko pamuld joka pēc un viņam tāpēc jācieš un nedēļām jādzer kaut kāds aminazīns utt.???Kas te slimnīcās darās?

I Ivars 17.08.2009

Ответы (1)

E Elza 18.08.2009

nja..man ir ta gadiejies...mani no bernunama ievietoja psihenee...tureja 36 diena...neesmu slima...ar galvu viss kartiba...tacu meginaja man ar speku barot zales...es vinjas liku krusturi un metu podaa....vienreiz pameginaju izdzert tableti (bija pa dozam-1/2-normala,1/3,speciga,1/4 stipraka par stipru)...izdzeru 1/2 un 2 dienas staigaju apreibusi itka biju lidz 6 rita dzerusi snjabi un gaju gulet bet jau pec stundas 7 celos auxaa..tik slikti....reibonja...
tas ir sausmigi...

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы