Skaļa mūzika pa dienu

Sveiki! Vēlējos uzzināt, vai šobrīd ir kādi likumi, kas regulē pārmērīgu trokšņošanu pa dienu?
Problēma tāda, ka kaimiņš visu dienu (un gandrīz katru dienu) nenormāli skaļi klausās mūziku. Un ar nenormāli es domāju, ka grīda, sienas, mēbeles pat vibrē no mūzikas rīboņas. Ņemot vērā to, ka šī brīža apstākļi spiež strādāt no mājām, tas ir jāpacieš visu darba laiku - koncentrēties un produktīvi veikt darba pienākumus ir praktiski neiespējami, jo pat uzliekot sev ausīs mūziku, var fiziski just kaimiņa dārdoņu.
Vietās, kur ir vecākas atbildes uz šo jautājumu, šādu darbību aizliedzošie panti jau sen ir zaudējuši spēku, tādēļ interesē, vai šobrīd tas tiek regulēts?

A agneseru 20.04.2021

Ответы (4)

H Helsu 28.04.2021

https://rpp.riga.lv/expert-answers/ko-darit-ja-kaimins-regulari-troksno/

Iespēju nav daudz un vairs netiek atdalīts laikā posms nakts/diena, ka bija agrāk.

Jānis Resnais 29.06.2021

Tieši tā, laiks netiek vairs dalīts diena/nakts. Vispirms pašam nāksies ar kaimiņiem komunicēt un aizrādīt ka jums viņu mūzika traucē. Ja no kaimiņiem sapratne nekāda, saucam attiecīgās pašvaldības policiju lai viņi paši pārliecinās par faktu. Obligāti pieprasām lai policija konstatēto pārkāpumu fiksē rakstiskā aktā. Ja pārkāpums atkārtojas, neslinkojam un atkārtoti saucam policiju. Protams ka process nav patīkams un reizēm aizņem laiku, bet naudas sodu sankcijas pret pārkāpējiem pa lielam darbojas.

E Emilia Carter 04.05.2021

Lai tik klausās tālāk savu mūziku tikai klusām pa dienu jau var

M Marcis 26.05.2021

Reāli klausās? Varbūt taisa mūziku? 🤔

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы