Nepatiesa informacija

Labdien.
Mans vards ir Uldis Kalejs
Nesen at raucot no anglijas uzzinaju ka par manim visadas viltus zinas jusu majaslapa publicetas gribetu zinat kapec.
Man bija nozaudeti dokumenti un kads ir veicis visadas manipulacijas mana varda un vel apmeelnojis ne tikai mani bet ari manus bernus un sievu laimu.
Kada sakara jus atlaujat publiskot nepatiesu informaciju par cilvekiem?
Es versos bernu tiesibu aizstavibas organizacija un cilveku tiesibu aizstavosajas organizacijas uzradiju visus dokumentus.
Ko secinajam ka taa ir nepatiesa informacija kas ir publiceta.
Kopistiski vienojamies ka jaraksta jums vestule ar lugumu visu info anulet gan par mani sievu un berniem,jo tas nakotne var sagadat grutibas.
Ludzu likvidejat info nepatieso,sada rakstura info bija publicets ari uzmetejs lv un uzrakstot iesniegumu cilveku tiesibu organizacija si informacija tika likvideta 1dienas laika precizak nakamaja diena.
Ceram uz sapratni no jusu puses ja vajag varam jums nosutit izlidosanas bilete dzivosanas laiku un atlidosanas biletes ar cienu uldis
mans e-mails [slēpt]@inbox.lv

F [email protected] 22.04.2020

Ответы (1)

M Maya maya 30.01.2021

Mums līdzīgs gadījums, portāls publicē cilvēka datus, kurus tālāk izmanto “gudrīši -afēristi”
Un tad mums jāstrebj viss tas “rosols”
Nepārbaudot informāciju par sūdzību.
Jebkura persona “uzcepj” inbox meilu reģistrējās un Saraksta ko fantāzija ļauj. Interesenti, kur tiek iegūti personu dati un kapec tie tiek izpausti?!?
Kapēc sudzības lv pieļauj?
Uz e pastiem neatbild- vispārēji ignorē.

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы