Miks

Sakiet,lūdzu,varbūt kādam ir informācija par Slovākijas un Sveices kopuzņēmumu Floor Logistics ar personāla atlases vadītāju Milan Kovacov,kurš piedāvā autovadītāja,krāvēja un pārdevēja darbus.

M Mikimauss 30.01.2013

Ответы (3)

I iivels 01.02.2013

Uzmetiens, šķiet. Mans puisis arī pieteicās. Nekādu info par darbu viņi nedod - kāds darbs, kur, slodze, alga.. Tik iedod kāda cita cilveka tel nr, lai pie viņa īrē dzīvokli, nauda jāmaksā avansā, savādāk nevar kārtot dokumentus. Es domaju ta ir jauna krāpniecības shēma. Diez cik cilvēkiem viņi ir solījuši darbu?

I iivels 01.02.2013

Un diez, kāpēc viņi - Slovākijas uzņēmums meklē darbiniekus iekš LV, ja Slovākijā ir 14% bezdarbs un vidējā alga 700 eiro, a šitie sola sākot no 1800 eiro? Mm?

M Mikimauss 01.02.2013

Internetā atradu norādīto firmu, ir reģistrēta, uzrakstīju e-pastu, bet atbildes pagaidām nav. Dīvaini, ka piedāvāja darbu Vīnē pārtikas preču piegādei, lai gan kompānija nodarbojas ar pavisam citiem pakalpojumiem...aizdomas ir par priekšapmaksu par dzīvokli un pases kopijas nosūtīšana...Ja kādam vēl ir kāda informācija, padalieties.

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы