Martins

sveiki!Man tads jautajums par naudas pārskaitijuma firmu" Wester Union".Pārskaitijumu var veikt no daudzām latvijas filialēm,pastiem...Ma gribetos zināt,ja es veicu parskaitijumu uz arvalstim,vai nav tiešām nepieciešami nosaukt saņemeja konta datus?Ka "Western Union"var zināt kam parskaitit naudas sūtījumu?

M Mārtin432 18.01.2013

Ответы (1)

M Martinsandthediamons 18.01.2013

Oho, es nezinaju, ka shaja majaslapa var arii uzdot jautajumus! Shis ir jauns atklajums man! Ieprieksh biju ieverojis, ka varu tikai rakstit sudzibas, bet izskatas, ka varu arii uzdot jautajumus! Paldies, Martin, Tev liels, liels, liels! Tagad vareshu noskaidrot daudz, daudz lietas. Zini, kad uznakt tie brizhi, kad tu nezini atbildi uz jautajumu un tev vajag meklet atbildi, bet ar Google ir parak maz vai arii ar Help section arii nepietiek? Velns, man taa notiek parak biezhi.
Paldies Tev velreiz, Martin! Vissirsnigakais un miljakais paldies Tev no sirds!

Diemzel atbildet uz tavu jautajumu nevaru.

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы