Majas saimnieks atsakas laust ires ligumu

Ko darit ja majas saimnieks atsakas laust ires ligumu. Kur var versties.??

G gatis 30.08.2009

Ответы (5)

H He 31.08.2009

???? Izstāstiet situāciju, kāpēc atsakās utt.

D dfgfdg 31.08.2009

ko ākstās, uzraksti oficiālu vēstuli, mēnesi iepriekš brīdinošu un kad beidzas - vienkārši izvācieties un viss, tikai to vēstuli ieraksti pastā, lai toč saņem adresāts un ja būs strīds - tieša būs labs pierādījums, vai arī aizej pie jurista un lai jurists to no sava vārda nosūta! reakcija būs 100% kad pa pantiem nodos

P pumpa 04.09.2009

Līgumus vajag izlasīt, pirms parakstat. Tur taču jābūt punktam par līguma laušanu. Jābrīdina, piemēram, 1, 2 mēnešus pirms līguma lušanas utt. Jā un def... Saimnieki arī ir cilvēki.

M maris 06.09.2009

Tad nemaksaa vinam pa iiri un vins pats lauziis.

G Gatis 07.09.2009

Ligums tika izlasits un tur punkta nebij minets ka mus vinja jabridina 1 vai 2 menesu laika mes varejam vinju pabridinat kaut vai 2 stundas ieprieks un izvakties.Ja vinja butu normals cilveks tad lidz sim butu tur dzivojusi.

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы