Latvenergo

Regulāri pazūd mājās viena un tā pati elektrības fāze - vismaz reizi divās nedēļās. Parasti kad ir pieteikts bojājums, darbinieki atbrauc pāris stundu laikā līdz tuvumā esošajam transformātoram un tad atrāk kā minūtes laikā viss ir salabots.Tas notiek pārāk bieži! Kur varētu par šo sūdzēties? Vai varbūt var iesūdzēt viņus tiesā par pāris miljoniem?! :D

A Armands 23.07.2011

Ответы (8)

T ToArmands 23.07.2011

Kādā čuhņā šadi brīnumi notiek?

A Armands 24.07.2011

Nepilni desmit kilometri no Saldus uz Ezeres pusi

T ToArmands 24.07.2011

Droši vien kādam no taviem kaimiņiem ir kāds jaudīgs patērētājs,kuru tas pēc zināma laika iedarbina,teiksim krievu laiku dzirnavas.

A Armands 24.07.2011

Tad ko varētu darīt šis lietas labā? Jo ne jau man vaina, ka kaimiņam kaut kādi veci jaudīgi verķi saslēgti!

T ToArmands 24.07.2011

Tie Latvenergo darbinieki jūsu pusē ir trāpījušies kā ar pirkstu taisīti. Vispirms vajadzētu meklēt bojājuma cēloņus,nevs sekas.

S SpreadItIs 27.07.2011

Latvenergo strada ta - ja gribat lai jums legali un oficiali viss notiktu - tad jums jagaida un jums bus problemas ar elektribu, bet protams ir otra izvele - "na lapu" ja dosiet tad vispar ta pasha stunda viss nokartos.

P Poga 28.07.2011

Palielini amperas !A !

T Tosabrēna 28.07.2011

Nevajag komentēt par to,ko nesaproti. Dotajā momentā bija runa par fāzes pazušanu apakšstacijā,nevis konkrētajam patērētājam. Madonas rajonā šādās reizēs Latvenergo darbinieki rūpīgi apseko,vai nav elektrības zagšanas mēģinājumi,kā arī iespējamos objektus,kur varētu būt pārslodze.

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы