Kas ir dzirdējies par kredītiem Abbey bankā?

Reklāmās te sola izkārtot kredītus Abbey bankā (dislokācijas vieta Angija). Summas no 1000 - 25 000 Gbp, procentu likme - 8. 9% gadā. Vai tas varētu būt nopietni un vai tiešām Latvijā kāds to var izkārtot jeb tie ir kārtējie krāpnieku pekstiņi?

K Kaspars 09.04.2009

Ответы (2)

B bargālēdija 09.04.2009

Kā tad, kārtējie krāpnieķeļi uzradušies, kas atkal ko jaunu izdomājuši,kā lētticīgos apjāt!!! Visapirms Tev paprasīs attiecīgu summiņu par kredīta kārtošanu un tad pazudīs vai dos atbildi, ka diemžel Tev kredīts ir atteikts.....tauta, mostaties, ai tiešām kāds vēl tic šāda veida pekstiņiem???

R Rita 10.04.2009

Sakarā ar to,ka tūkstošiem latvju tautiešu strādā anglijā un jav n-tos gadus,pieļauju tādu iespēju!!! Ja gadu esi bankas klients,tā labprāt aizdod!!
Sistēma,laikam tāda,ka kāds to kredītu paņems uz sevi....
es tā domāju....
Pati arī esmu 3 gadus šīs bankas kliente.... BET neriskētu uzņemties tādu atbildību!!!!
zinu,gan,ka tautīeši daudz naudiņas sakājuši :)))))

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы