Ginekologiskas operacijas

LAbdien! Miljas sievietes, varbut kadam ir pieredze (nedo Dievs) taisit ginekologiskas operacijas - miomektomijas, cistas, miomas opereshana sievietem "interesanta vecuma" - kritiska :) Ka jutisieties un kut labak neiet vispar ?KAut, ka kuram veiksies. Kuram patik dzemdet JUrmala, kuraam - nepaveicas ,un ta talak...MAn drusku bail - menesreizes ir, bet it ka jaopere. Kas bus talak, kad nebus tik svatrigus organus - ka jutishos ka sieviete ? Un kura slimnica vispat labak griezties?

L Lapsa 23.09.2010

Ответы (2)

M mellene 24.09.2010

Nesaprotami uzrakstīts.

D Dīdī 27.09.2010

Cik sapratu jūs jautājam par miomas operāciju. Tad nu labāk ir vispār neoperēt bet likt hormonālo spirāli,jo ir pieredze rados ka tā ļoti labi palīdz. Bet katrā gadījumā tas ir jāapspriež ar ārstu. Man radiniecei to ieteica Dr. Pudze Valmierā.

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы