Darbs ārzemēs.Ludzu padomu.

Esmu pusmūžā,vajadzīgs darbs ko mazpilsētā ar labu atlagojumu neatrast.Angļu valodaspraktiski nav,tomēresmu izlēmusi pēc jaunā gada riskēt un braukt prom.Sākumā tikai uz mēnesi vai trijiem.Tātad ir nepieciesams padoms.Kurām firmām var uzticēties.

A Anna 20.11.2010

Ответы (8)

A Anna 20.11.2010

Mazliet sajuka ,atvainojos par kļūdām.

ķ ķertais 20.11.2010

čaw!nu nets Tev ir,iesaku meklēt UK aģentūras pašai pa tiešo.protams bez valodas Tev spīd ķipa slāvu da austrumeiropiešu aģentūras.a fabrikās pietiek ar lv un ru valodām:)es savulaik aizbraucu uz dullo,bet pēc pāris nedēļām jau šancēju.nu drusku naudu vajag sākumam...

A Anna 20.11.2010

Paldies par atbildi.Es jau skatos visur netā,kaut ka jasanemas un jariske.Man gluzi vienalga ka rupnica ka tik darbs un alga.Kas nozime cilveka kaut cik cienigu dzivi.Anglu valoda,nu labdien,paldies ,divas melnas kafijas es varu pateikt.Berniem varesu naudinu sutit ar,lai viniem kaut vieglak.

P PagaidāmLV 21.11.2010

Man brālis arī aizbrauca tāpat kā jūs bez valodas. Bet nu jau būs gads būs kā strādā un dzīvo:) Bet ja runājat ar aģentūru par darbu tad noteikti noskaidrojat kur jūs dzīvosiet cik tālu ir dzīvesvieta no darba,cik procentus no jūsu algas katru mēnesi novilks aģentūra un vai jums pašai būs pieejama atsevišķa istaba. Itkā jau šķiet ka tie ir nieki,bet ticat man katru vakaru barukt entos kilometrus no darba ir ļoti grūti jo autobusi bieži vien nekursē šajos laikos tādēļ jābrauc ar riteni vai jāiet ar kājām. Ja ar jums istabā būs vēl kāds cilvēks tas vēl nav traki bet kad tie ir četri cilvēki tas ir neizturami jo tad jau tā ir nevis dzīvošana bet eksistēšana. Protams sākumā izturami bet ne uz ilgu laiku. Draudzene bija aizbraukusi un viņai solīja ka dzīvos tur pat viesnīcā,bet reāli bija jabrauc uz darbu 36km un tas neatmaksājas jo gulēšanai ir tikai 6stundas.
Ja esat nolēmusi braukt pārskatiet vissu līdz pēdējam sīkumam jo ir pieredze ka cilvēki atgriežas jau nākamajā dienā.
Brālis aizbruca ar piedāvājumu no interneta par ''Ronija''automazgātavām,darbs bija neoficiāls un ļoti smags bet tas dēva lielu atspērienu jo alga bija ļoti laba.
Ir pazīstams un ļoti uzticams kungs kas ved strādātgribētājus ar mantām par saprātīgu cenu-27832088.

D Dīdī 21.11.2010

Labākais variants būtu atrast kādu draugu vai paziņu kas ir aizbraucis vai arī zina kādu kas ir aizbraucis caur kādu zināmu aģentūru.Jo savādāk man šķiet tā ir laimes spēle.

. ... 22.11.2010

Iekopēju:
http://ik-a-agency.blogspot.com/

D Dace 24.11.2010

Nezinu,bet tikai ne caur GP Recruitment-baigais čakarētāju kantoris ar direktoru priekšgalā

C como 29.11.2010

Uz mēnesi - tas nu gan nav nopietni!:)
Nu kurš darba devējs dajebkurā valstī parakstīsies pieņemt valsts valodu nezinošu darbinieku tikai uz mēnesi??? Vajag vispirms kaut drusku padomāt, pirms šādus jautājumus spert [slēpt]@

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы