Ceļjumu aģentūra Nikal Travel

Varbūt kādam ir kāda biju kāda pieredze, vai saskaršanās ar šo ceļojumu aģentūru? Pozitīvas vai negatīvas?

K Krischiks 08.01.2014

Ответы (62)

J janisjanis2 29.01.2014

Sameklēju Horvātu un Slovāku saitos informāciju par viņiem un cik saprotu (google tulkotājs nevisai labi tulko )uz Turciju jau viņi aizved, bet tur sākas tā saucamās "prezentācijas", kuras notiek katru dienu un ir obligāti apmeklējamas. Nu un neskatoties uz to, ka varbūt naudas nav līdzi, tiek piedāvāti kredīti, līzingi u.t.t. Nu rezultātā tiek iztērēts vēl vairāk naudas nekā tas brauciens būtu maksājis bez tām atlaidēm.

N Nikal Travel 21.08.2014

Labdien!

Paldies, ka iepazināties ar mūsu filiāļu darbību Horvātijā un Slovākijā un to piedāvājumu doties uz Turciju!

Atļausimies piezīmēt, ka mēs nepiedāvājam neko citu kā tikai, kas ir minēts mūsu ceļojumu programmās. Mūsu ceļojumu maršrutos ietilpst paklāju mezglošanas darbnīcas, juvelierizstrādājumu un ādas izstrādājumu salonu apmeklējums, kuru apmeklējuma laikā ir prezentācijas. Prezentācijas nav katru dienu: maršrutā “ Likija Turcijā” šie objekti tiek apmeklēti ceļojuma 6. un 7. dienā, bet maršrutos- “Turcijas Rivjēra” un “Kapadokijas un Rivjēras ievērojamākās vietas” ceļojuma 3. un 5. dienā. Mūsu ceļojumu programmas ietvaros piedāvājam aizvest uz paklāju mezglošanas darbnīcu, kur tūristi var gan iepazīties ar paklāju tapšanas procesu, gan noskatīties prezentāciju, lai iepazītos ar plašo un daudzveidīgo paklāju klāstu. Ja ir vēlme, tūrists var iegādāties preci pa taisno no ražotāja, vienojoties par dažādiem un tūristam izdevīgiem apmaksas veidiem. Tas pats attiecas arī uz juvelierizstrādājumu un ādas izstrādājumu saloniem, uz kurieni tiek vesti mūsu tūristi. Mēs vedam tūristus uz šīm darbnīcām un saloniem, jo vēlamies, lai mūsu tūristi gūtu padziļinātāku priekšstatu par turku kultūras un lietišķās mākslas resursiem. Mēs no tā negūstam nekādu labumu un tūristiem ir brīva izvēle iegādāties vai neiegādāties šos iepriekšminētos izstrādājumus vai arī jebkurus citus suvenīrus un izstrādājumus no Turcijas.

Cieņā,

Nikal Travel Latvija

K Kristīne rusa 16.10.2014

Brauciens caur kompāniju Nikal Travel uz kapadokiju ir kautkas drausmigs viss viena skriesana nekompetentas gides (Elins) pavadiba kas nevar salikt nevienu sakarigu teikumu, nerunājot par ta saukto tulkošanu, ko parstasta pilnīgi aplami.Es nezinu ka tāda var strādāt par gidi.Pati kapadokiju ir skaista un ir vērts redzēt, bet ne caur šo piedāvājumu .Un tie tirdzniecības centri ir kautkas drausmīgs tevi tur ieved un stundu nerada kur izeja lai Tu tai vājprāta zombē sāna kaut ko nopirktu.

B beja 16.10.2014

Pilnīgas muļķības! Braucu šī gada martā un mūsu autobusa gids Osmans ir zinošs un tiešām ieinteresēts gids! Uzmanīgs pret visiem saviem grupas tūristiem un gatavs palīdzēt ikvienam. Braucu kopā ar savu radinieci, kurai grūti pārvarēt lielākus ceļa gabalus staigājot. Gids vienmēr pagaidīja, un pat lūdza citiem no grupas pieskatīt, lai nenomaldās.
Runājot par prezentācijām un iepirkšanos - ir jāpārzina mazliet tās tautas kultūra un cilvēku temperaments - tad nebūs šādu izteikumu!
Cieņā, ceļotāja.

J Jekaterina 21.10.2014

Oj, es ari biju tajā braucienā ar Elīnas un gidu Avni... Tas bija kaut kādas briesmas!!! Tas gids tik nesmuki izteicas por to, ka viņš zinot cik mes samaksājām par braucienu, un ko mes te gaidam par tādu naudu! Veikalos mums skraidija pakaļ apsēsti pārdevēji un neļāva normāli aplukoties! Fuj! Gids gadrīz neko nestatstīja, bet kad tulkot mēģināja Elīna, es gribēju nošauties!!! Kā cilvēks par tadu laiku nav neko iegaumējis!? Visi objekti bija skriešot...fiksi-fiksi, nekavejiet...un tada garā...! Kad braucam ar WOW TRAVEL, tur gan bija ļoti cilvēciski, gids bija vienkārši burvīgs! Viss bija interesants, visām pietika laika. (atvainojos par kļūdam, esmu krieviete)

Z zazzuu 21.10.2014

Oktobra sākumā biju ar Nikal travel uz Turciju (Likija). Ceļojums jau skaists un interesants, bet visu sabojāja garlaikotais turku gids - Nazim. Arī mums bija šis variants, ka gidam labāk patikās sēdēt savā telefonā un neko nestāstīt, nekā kaut ko vairāk pa savu valsti pastāstīt. Tajā laikā bijām 3 latviešu grupas. Salīdzinot ar citu autobusu vietējiem turku gidiem, mūsu bija galīgi Čau! Tā grupa, kurai bija sieviete - Viktorija ir ļoti apmierināta, jo viņa laiku (un ne to īsāko), kuru pavadījām braucot no vietas drupu vietas uz otru, stāstīja par valsti, tradīcijām un sadzīvi. Žēl, ka netikām Viktorijas grupā.
Un par tiem veikaliem. Tas ir Turcijas valsts organizētais brauciens, lai naivie tūristi atstātu vairāk naudu valstī. Ja uzbāzīgais pārdevējs saprata, ka tev neko nevarēs pārdot, ļoti nelaipni pateica tur ir izeja, ej prom.
Bet visam "kronis" bija turku pirts... Aizveda uz īpašu, labāku turku pirti kā ir viesnīcā.. it kā. Tur sajūta bija kā gaļai. Sēžot tvaika pirtī speciāli tiek pagriezts ventilis, lai rastos šausmīga skaņa un cilvēki izskrietu ātrāk ārā no tās, Somu pirtī strauji paaugstināja temp. Un tā putu masāža..hāa... kādi 12 cilvēki telpā, katram savs puisis, uz vienu bļāvienu visi tiek noguldīti, pēc min otrs bļāviens - visi tiek apgriezti otrādāk. Par masāžām vispār kauns runāt. Visiem (jauniem, veciem, veseliem vai puslimiem) tiek atrasta viena kaite. Kuru piedāvā pa papildus maksu izārstēt. Ja nepiekrīti, pret tevi kā pret mēslu. Plus vēl tas, ka kamēr tevi masē ir kaut kāda lupata uz galvas, un reāli nemasē nevis viens cilvēks, bet viņi mainas!! Citiem, kuriem masāžas iedarbojas..ievedot viņus nelielā transā.. beigās pieprasa 1000 eiro par 30 min masāžu.

S sasssy 23.10.2014

Tikko esam atgriezušies no brauciena Turcija - Kapadokijas un Rivjēras ievērojamākās vietas. Brauciens īsāk sakot bija murgs. Protams visu, kas programmā ietilpa esam vairāk vai mazāk apmeklējuši tā ātri izskrienot cauri armijas režīmā.

Sāksim ar to, ka solītais komfortablais autobuss bija pilnīgs sūds - ķīniešiem domāts, neērts, nu respektīvi nav atbilstošs pārbraucieniem kas ir lielāki par 100 km. Šeit tādā nobraucām ap 1500 km.

Pašā ekskursijas sākumā piedāvāja mums iegādāties uz diviem cilvēkiem ūdens paketi, no katra 6 eiro, jo, ūdens esot dārgs citur pērkot, jā protams. Pirmajā vietā iebraucot secinājām ka ūdens maksā 0, 25 viņu naudiņas, Par šiem 6 eiro mēs varejam paši sev sapirkt un dzert cik vēlētos. Pēc tam kad šoferis mūs izlaida pēdējā viesnīcā ūdeni mēs vairs nevarējām ņemt uz atlikušajām gandrīz 3 dienām. Viesnīcā ūdens maksāja var teikt tik pat cik alus 2, 3 eiro.

Par ādas, zelta un paklāja, kā arī keramikas izstrādājumu rūpnīcām tikām vesti eksursijās, lai konkrēti tur pārmaksātu jebkurā citā vietā to pašu varēja nopirkt 3 x lētāk. Neiesaku neko tur pirkt.
Viss maksā kosmosu un ja tev nav naudas piedāvā pat pirkt kredītā. Turki tik uzbāzīgi cenšas iesmērēt. Pēc tam, kad ekskursija ar rādīšanu beidzas katram cilvēkam uzklūp savs pārdevējs, ka nevari tikt vaļā. Pēc tam ka bijām izvazāti šajās vietās ādas rūpnīcā ieejot jau uzreiz meklējām izeju. Pārējie eksursanti kas vēlējāš kko iegādāties 2000 dargu ādas jaku nosita cenu uz 300 eiro tad cik viņiem tā prece vispār varētu maksāt???

Abi gidi, lai kur mūs vestu dabūja savus procentus no mūsu pārmaksāšanas, visur tikām vesti ar nodomu pārtērēt. Pat neteicu kur ir bezmaksas toletes, pieveda pie maksas, bet mēs visi gājām uz benzīntankiem, ur par toleti nav jāmaksā. Gidu stāstītā informācija bija tik minimāla, sausa un nemitīgi atkārtojās. Gidei Elīnai vispār vajadzētu nomainīt profesiju uz pretīģu turku, kas visu cenšās iesmērēt. Protams pēdējās dienās kad palikām viesnīcā mums acīs īpaši nerādījās.

Viesnīcas bija daudz maz okey, bet varēja redzēt, ka salasītas kkādas lētās nomalēs.

Ekskursijas ko viņi piedāvā arī ir ar ļoti lielu pārmaksāšanu.

L linda35 03.11.2014

Biju ekskursijā uz Kapadokiju, lieliska ekskursija, perfekts gids Murats un Veronika, ļoti jauks šoferītis (bija iespēja iegādāties ūdeni pa 5 eiro uz visu laiku, bet manuprāt tas bija ļoti ērti, kad vajag paņem un dzer cik gribi), autobuss arī komfortabls. Par cenu ko samaksāju nebiju gaidījusi tādu komfortu, viesnīcas izcilas. Kapadokijā bija ne tik bagātas brokastis, kā jau bijām izlepuši Antālijā, bet bija gan omlete, gan cepti kartupeļi, gan jogurti, gan sieri un dievīgi gardi tomāti, gurķi un citi zaļumi, kas pie mums jau ne pēc kā vairs negaršo. Vakariņas viesnīcās vispār paradīze zemes virsū! Gan gaļas, gan zivis, gan augļi un deserti, pat visu nogaršot neizdevās! Brauciens uz Kapadokiju nogurdinošs, bet tā vērts lai redzētu to skaistumu ko daba spēj izveidot un tūkstošiem gadus saglabāt priekš mums! Jā bijām protams ādu salonā un pie paklājiem un zeltiem, bet tās ir Turcijas dotētās ekskursijas, tapēc jau arī mums ceļojums maksāja ap 300 EUR, par tādu summu pat aizlidot nevar, kur nu vēl dzīvot ar šiku! Antālijā ūdens kritums pasakains un izejot tirdziņu kuģīšu piestātne jauka, protams vairāk laika ar prieku būtu pavadījuši pilsētā nevis gaidot zelta pircējus un noēdot apelsīnus no apstādījumiem pie fabrikas stūra(starp citu šoferītis mums to ierādīja). Nekad jau nav tik labi lai nebūtu vēl labāk, bet apsveru iespēju doties ar Nikal Travel vēl kādā ceļojumā. Varbūt mums ļoti paveicās ar gidiem, jo Murats tiešām bija lielisks, visu izstāstīja, daudz jokoja, bija jautri. Braucot prom tikai bija bēdīgi, ka grupa nebija gatava samest pateicības naudas kā turkiem pieņemt, jo uzskatīja, ka par visu jau ir samaksājuši. Šādi ceļojumi ir kā laimes spēle, ja paveicās ar gidu, paveicās ar autobusu un vēl ja grupa ir lieliska, tad pat 700 km vienā dienā autobusā tāds nieks vien ir! Paldies Nikal Travel un www.perkamkopa.lv par šo brīnišķīgo piedzīvojumu!

A Arvo Biķernieks 06.11.2014

Tikko atgriezos no Nikal Travel organizētā ceļojuma uz Turciju. Pēc komentāriem ir skaidri noprotams, ka vienīgie 3 apmierinātie, tā saucamie, klienti ir pašas Nikal Travel aģenti. Par ūdeni tiešām ir vērts maksāt 5EUR visa ceļojuma garumā, jo arī bezalkoholiskie dzērieni, tai skaitā arī ūdens, bez maksas ir tikai brokastīs. Latvijas kompānijas puses galvenais mērķis ir dabūt Jūs uz turieni, savukārt Turcijas pusei par visām varēm pārliecināt iegādāties preci kādā no trim lielajiem (paklāju, ādas, vai juvelierizstrādājumu) turpmāk tekstā L3, vai mazajos suvenīru, tekstila, saldumu, u.t.t. ( ar vismaz 3kārtīgu uzcenojumu) veikaliem, jo redz citur Turcijā Jūs oriģinālu nenopirkšot! :D Nemelošu, paklāju rūpnīcas ekskursijas vadītājs stāstīja interesanti. Kad viņš savu apstrādes daļu bija beidzis, metās klāt dīleri. Izvēlējos paklāju ~ 1, 5x2, 5m angoras aitas vilnas ar ~15cm gariem, resniem diegiem, 4 mezgli uz cm2. Cena no 3000EUR ātri nokrita uz 2000, bet tik un tā, par paklāju kuru nomest pie televizora, no aitas vilnas... Protams, ka nenopirku, un arī savu pēdējo cenu nenosaucu, jo uzskatīju, ka tā vērtība varētu būt līdz 200, bet ar skaisto un bagātīgo aprakstu līdz 500EUR  Kā arī ādas jaka no 2000 noslīdēja ātri uz 400, bet par tādu naudu var nopirk arī pie mums, pat labākas kvalitātes.
Par rotas lietām: ja metāla apstrāde ir labā kvalitātē, un, ilgi kaulējoties, ir iespēja nopirkt par cenu līdzīgu Latvijas cenām (ne zemāku, jo ĻOTI daudz starpnieku, līdz ar to, liela pievienotā vērtība), tad akneņi (briljanti) izstrādājumiem ar nosacīti nelielu vērtību +/- 1000EUR slikta kvalitāte, tas ir Rīgas juvilieru vērtējums. Atiecībā uz pusdienām par 15EUR tiek izvēlētas nomaļas vietas, kur blakus nav veikalu, un tiek potēta informācija par to ka turpmāko 100 vai 200km ceļa garumā, līdz pat viesnīcai, nebūšot nevienas ēstuves, kaut gan 1km attālumā bija ciemata centrs ar veikaliņiem un restorāniņiem, kur iespējams nopirkt grilētu cāli par 3EUR ~ 2-3cilvēkiem pietiekoši. Protams tas ir sīkums, jo atšķirībā no L3, kur ir noslēgts līgums starp turku ražotāju un Nikal, un gids saņem, ja nemaldos tikai 2-4% no peļņas, tad pusdienas, šķiet, jau ir viņa peļņa. Ekskursanti tiek vazāti pa daudziem suvenīru un lupatu veikaliem. Tekstila izstrādājumiem ar Rigas centrāltirgus kvalitāti ir neadekvāti augsta cena. Piemēram satīna gultas veļas pēdējā cena bija 60EUR, bet diemžēl diedziņi ira ārā jau veikalā.
Galvenais, ko gribu uzsvērt, ''ekskursijām'' pa L3 tiek atvēlētas 2-3 stundas katrai, bet ekskursijai pa Antālijas vecpilsētu pusstunda, un tā ir visa ceļojuma garumā. Antālijā ir 3 ievērojami ūdenskritumi. Divi no tiem ap 30m, bet uz augšējo ~27, 5m augstu, par 1EUR ieeja, ar brīnišķigiem skatietiem, gar abām pusēm izbūvētiem celiņiem ar apskates punktiem, un iespēju, pa klintīs izveidodtām alām, nokļūt zem ūdenskrituma, Nikal ekskursiju nepiedāvā, jo neatliek laika veikalu dēļ. Viesnīcas ir lētais gals nomalēs, kuras, šajā sezonas laikā ir tukšas un ar skaistiem, bet aukstiem baseiniem. Nav noslēpums, ka Turcijas 4* un 5* nevar salīdzināt ar, piemēram, vācijas 4* viesnīcām. Turcijā viesnīcām zvaigznes kabina kā Brežņevs sev ordeņus. Viena no tām tik veca, ka pat brīvu rozešu nav uzlādes ierīcēm. Jāslēdz ārā televizors, vai jānes uz vannas istabu, kur pie sienas ‘’80.’’ gadu fēns kādu atcerēsies nostaļģiskās sievietes. Un vēl kas, ''Nikal Travel'' ir izveidota lapa facebook. Tajā informāciju var aplūkot un komentēt tikai draugi. Respektīvi: neesi draugs - neredzi ko piedāvājam, negatīvi nokomentēji - neesi draugs!

G gnusis 07.11.2014

Trešdien plānojas brauciens uz Turciju ar N.Travel.
Labi, saprotu, ka pirmās dienas būs jāvazājas līdzi pa ieplānotajiem maršrutiem un objektiem, jo būsim pakļauti grupai un autobusam, līdz ar to nekādas pašdarbības. Bet.. pēc programmas pēdējās 2 dienas ir viena un tā pati viesnīca Antālijā, vai nepastāv iespēja 'uzmest' grupu un doties savās gaitās uz savu roku?
Noskaņojos uzlikt ignori uz visiem angažētajiem tirgotājiem un uz pasākumu skatīties vēsu prātu ar mērenu ironiju :)

Z Zanedusmiga 07.11.2014

mes patreiz esam Turcija ar sho firmu un par piedavato komfortu 4 un 5 * vesnicas varat aizmirt-viss brauciens ir kaa viens vienigs murgs, auksti hostelji, pirmas 24h mes bijam pusbadaa, nepartraukti mums kompostree smadzenes un liek visu ko pirkt un attieksme pret cilvekim ir kaa pret suudiem, es atvainojos...manu telefonu jau neviens pat vairs necelj-nu nekas, diemzhel neceriet ka likshos mieraa un jusu pashu laba butu veseligi mums piedavat kompensaciju.jo atrak jo labak.

A agnesezukovska 07.11.2014

Tikko radu kompānijā (6 cilvēki) bijām ceļojumā "Apkārt Likijai". Kopumā - esam laimīgi. Mums bija ideāls gids Erats, ļoti daudz stāstīja par Turciju, tās vēsturi un kultūru. Mani ieteikumi:
1.Izbaudīt šo pasakaino ceļojumu.
2.Turki ir tirgotāji, tas vienkārši ir mierīgi jāuztver un jātirgojas. Tomēr, kad paklāju ražotnē viņi metās virsū, mēs mukām ārā. :-D
3.Nevajag ņemt papildus ekskursijas, tā vietā mēs vienu pēcpusdienu aizbraucām ar Taxi uz Kušadaši tirgu iepirkties.
4.Pēdējā dienā nebraucām ekskursijā pa Antāliju (līdz ar to atkrita arī zelta un ādas ražotnes), bet ar Taxi aizbraucām uz Kemeras tirgu, kur ļoti lēti sapirkām drēbes un apavus gan sev, gan bērniem.

Maksas tualetes gan nebija nekur.
Laika apstākļi bija ideāli - peldējām ies gan jūrā, gan baseinā.
Viesnīcas, izņemot vienu, bija ok.
Es noteikti ieteiktu braukt šajā ceļojumā. un noteikti vēl ceļošu ar Nikal travel.
Arī pirkt neko nespied, vienīgi ieteica, ka saldumi jāpērk uz svara un tikai tur, kur var nogaršot. Un jāsaka, ka taisnība bija - saldumi, kas maksāja 15 euro/kg ir daudz garšīgāki par tiem, kuri maksāja 5 euro/kg.

Paldies Nikal travel par iespēju redzēt šo skaisto zemi!

A Arvo Biķernieks 08.11.2014

Gnusi!
Taksi neņem būs dārgi. Uz Kušadasi iet mikriņi ik pa 15min, par 1EUR no cilvēka. Pēdējās 2 dienas ir iespēja noīrēt mašīnu ar šoferi. Cena ~100$ dienā. Auto labāk meklēt uz tirgotāaju ielas (200m no viesnīcas), un sarunāt visu jau iepriekšējā vakarā, lai nekavētos. Iesaku apskatīt abus Dūden ūdenskritumus. ~ 3h (iekļaujot ceļu no viesnīcas~40km) . Pa trim stundām var apskatīt vecpilsētu (kontrasts starp skaistiem skatiem uz jahtu osto un kaitinošajiem, ielas nosprostojušiem targašiem). Kemera no viesnīcas 8km. Simpātiska mazpilsēta. Kemeras tirgus - Viļņas miniatūra. Tur būs izdevīgāk pirkt saldumus kastēs, un tējas, ja kaulēsies, bet lupatas, kā jau lupatas. Antālijā ir Bauhaus (ja kāds nezin - Depo, bet klasi augstāks (mans subjektīvais viedoklis)), blakus iepirkuma centri. Uz turieni nebraucām, jo neatliktu laika jūrai.

P.s. Agnese, vai nav liekulīgi visu brauciena laiku sūdzēties, un zvanīties uz Latviju, un musināt tautu, bet šajā saitā slavēt, iepriekš tik gānīto kompāniju?!

Arvo Biķernieks

A agnesezukovska 08.11.2014

Arvo, uz Latviju nezvanīju ne reizi! Vienīgais- Nikal Travel nosūtīju epastu par to, ka nebija latviski runājošs gids, bet tā kā gids izrādījās ļoti labs, autobusu nevēlējos mainīt.

Un taxi nav nemaz tik dārgs par braucienu uz Kušadaši maksāja 8 Euro sešu cilvēku kompānijai (ja mēs brauktu ar sabiedrisko tas izmaksātu 6 euro).

A Arvo Biķernieks 09.11.2014

Lai būtu. Tomēr An'tļijā taksis maksās ap 50 - 60 EUR vienā virzienā, kad auto īre ar vadītāju ~100$ uz visu dienu.

Z Ziņkārīgā 10.11.2014

Vēlos noskaidrot Jūsu viedokli, (ceļojums uz Kapadokiju no 22-29.oktobrim).
Latvijā, apmaksājot vakariņas par 7 reizēm, gidei jautāju-vai tiešām jāmaksā par 7 reizēm, ja reāli sanāk 6, uz ko viņa atbildēja, neuztraucieties, pēdējā dienā Jums tiks piedāvātas pusdienas. No viesnīcas pēdējā dienā izbraucām 11. Par kādām pusdienām var būt runa? Līdz ar to sajutos uzmesta par 15 EUR (X 2 personas).
Viss pārējais tiešām bij ok.

Z Ziņkārīgā 13.11.2014

Kompānija atsūtīja atbildi uz manu pretenziju. 10 dd laikā tiks atgriezta nauda.

B BBBBB 18.11.2014

Vai tik tiešām ir tik traki???Esu iegādājusies šo ceļojuma paketi un man paliek bail.

G gnusis 19.11.2014

Ir, ir traki. Tikko atlidoju. Rīt uzcepšu atsauksmes un pāris praktiskus padomus no sērijas "Ja apjāj jūs, kā apjāt šos".

G gnusis 19.11.2014

sagatavojaties uz čurātavām :) gide Agnese un turks Avni, begat prom, bet tur jau nav uz kurieni otra autobusaa vel viens shausmiigaaks

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы