Autoskola Mustangs- miljoniem Dāvanu kartes ?

Visi interneta portāli pārpildīti - ar autoskolas Mustangs Dāvanu kartēm. Varbūt kāds var atmaskot šo afēru ?

A Alise Krasta 22.08.2010

Ответы (5)

Z Zara 24.08.2010

это зависть конкурентов?

M Mishka 24.08.2010

Par šīs skolas "slavu" jau manuprāt ir iformēti bērni bērnudārzos , patiešām kā jau rakstītājs informēja.. afēras seko afērai, nu šobrīd tiešām pamanāma ir ķeršana uz sadrukātām dāvanu kartēm.., izplatītāju tīkls, cik zināms ir skolas brutālās sekretāres, lai jums izdodas , katrs ir tāds kā ticis audzināts, tikai ieteikums KLIENTIEM būtu- NEIEKRĪTIET !

E Egils 25.08.2010

Patiešām piekrītu, šeit vajadzētu acīmredzot griezties policijā !

Z Zara 25.08.2010

Ja ja obligāti vel prezidentam uzrakstiet par šo afēru :D

V Vērotāja... 20.09.2010

Autoskolas Mustangs "Dāvanu kartes" vakar Ķengaraga māju dzīvokļos pastkastītēs - kaudzēm, pie tam visādas dažādas, ar dažādiem derīguma termiņiem, bet tad palasīju internetā, ka pašas autoskolas sekretātes arī nodarbojas ar savu skolas klientu muļķošanu- iemanoties tās vēl par naudu notirgot, tādējādi iemānot - vissliktākajā Rīgas autoskolā- NU TO TAČU ZINA VISI ! Kauns !

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы