atgrieza nesalabotu

Es nodevu savu auto magnetolu remontā. Laboja trīs nedēļas un atdeva atpakaļ salabotu, es samaksāju 20Ls. Pārbaudīju maģīti, taču parādījās cita problēma, loģiski labotāju vaina. Aiveduvēlreiz uz remontu un viņi teica, ka paskatīsies. Jau "skatās" trešo nedēļu un saka, ka nav detaļas. Ja pēc nedēļas nebūs, tad atdos tādu kā ir atpakaļ. Sakiet lūdzu vai man ir tiesības prasīt atpakaļ naudu?Un kur man grizties, ja naudu neatdos? Maģītim nav dokumentu, tādēļ viņi var atteikt, vai arī man ir kādas izredzes, jo tā taču ir viņuvaina, ka viņi labojot salauza ko citu.Paldies!

E ESSS 30.09.2009

Ответы (9)

M maris 30.09.2009

No saakuma iesniedz rakstisku pieprasiijumu viniem atmaksaat naudu par nekvalitatiivi veiktu remontu,ja nesanaak,tad ej uz pateereetaaju tiesiibu aizsardziibas biroju un raksti suudziibu.Piebildiishu,ka gruuti jau buus pieraadiit,ka taa ir vinu vaina,jo peec likuma garantija ir jaadod tikai tai vietai(detalai,kuru vini remonteeja)nevis kautkaadai citai detalai.

M MCA 03.10.2009

S T U K A Č A S . L V

H Hugo Djego 04.10.2009

nekas nesanaks.Jo visas detaļas uzreiz jau nemaina,tikia bojato.Ja butu bijis garantijas remonts,tad savādāk.

A albis 04.10.2009

a kāpēc tu domā ka labotāju vainas dēļ ja neko no maģīša pats nejēdz,kātu zini ka tiešām viņi ir nosvilinājuši tieši to čipu.vienīgais tu reāli varētu saskatīt labotāju vainu,ja viņu tev atdotu iebetonētu MAĢĪTI.

P pufa 05.10.2009

nu ja nevar tikt galā ar maģi, nopērc patafonu un klausies savā auto. būs kā nevienam.

A albis 05.10.2009

sapratu Pufa kur Tu klejo,bet es domāju lai autiņā ievieto vinila plašu atskaņotāju, jutīsies kā īsts dj.uzliek vēl skandas uz jumta un brauc taisīt haju tajā darbnīcā,kurā viņam izdemolēja MAĢĪ'TI.kā tu pas domā MirmeX.

H Hugo Djego 06.10.2009

Tikai braukt un klausities vienlaikus būs pagrūti :P

P pufa 07.10.2009

Vēl jau var leijerkasti...jāizdomā, kā tikai savienot un apvienot visādus pribambasus mašīnai, lai no l-kastes grozīšanas gūto enerģiju ieliktu mašīnas vadīšanā.

A albis 17.10.2009

tadjau tā lejerkaste jādarbina ar vēja ģeneratoru t.i.ar tā spārnu radīto vēja plūsmu darbināt pneimoturībinu kura griestu to lejerkasti un pie viena darbinātu viņa elektromobīli.tātad iznāk MŪŽĪGAIS DZINĒJS tikpat mūžīgs cik mūžīgs būs vējš,bet vējš būs mūžīgi mūžīgs,ne jau pavelti visi saka "'mūžīgi tas vējš".

Добавить ответ

Загрузить файлы

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы